Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Η Human Plus θέλει να ξαναχτίσει τα κέντρα υγείας στην Ελλάδα
Η ανθρωπιστική οργάνωση Human Plus έστειλε 21 τόνους προμήθειες στην Ελλάδα. Το κομβόι φορτωμένο με κρεβάτια, ιατρικό εξοπλισμό, φάρμακα και υλικά πρώτων βοηθειών έφτασε και παραδόθηκε αισίως στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη, όπου οι προμήθειες ελήφθησαν με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη. Επόμενος στόχος είναι να τροφοδοτηθούν και άλλα κέντρα υγείας και φορείς ιατρικών και φαρμακευτικών ειδών με βρεφικά γάλατα, παιδικές τροφές, τρόφιμα και άλλα προϊόντα.


Ο Έλληνας Πρόεδρος της Human Plus, Ανέστης Ιωαννίδης προειδοποιεί:


Το ελληνικό σύστημα υγείας είναι έτοιμο να καταρρεύσει. Γιατροί εγκαταλείπουν τη χώρα, οι δαπάνες για το σύστημα υγείας μειώνονται και οι ελλείψεις στα νοσοκομεία είναι τεράστιες. Ο χρηματισμός των κακοπληρωμένων γιατρών δεν είναι σπάνιος. Συχνά απαρνιόνται φάρμακα σε ηλικιωμένους και ασθενείς. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα χρειάζονται βοήθεια.

Λόγω της κακής κατάστασης λοιπόν η ανθρωπιστική οργάνωση προτίθεται να επεκτείνει τη δράση της στην Ελλάδα βοηθώντας δύο ακόμα κέντρα υγείας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.


Ετοιμάζουμε μια ολοκληρωμένη δράση που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας στην Αθήνα.

λέει ο Αν. Ιωαννίδης.
Αυτό μπορεί να το καταφέρει η Οργάνωση μόνο με τη συνεχή βοήθεια και με άλλες δωρεές. Από το 1998, η Οργάνωση ασχολείται με την ανθρωπιστική βοήθεια και η Ελλάδα βρισκόταν από την αρχή στο επίκεντρο των στόχων της. Ο Ανέστης Ιωαννίδης, ως Έλληνας και Πρόεδρος της Human Plus, δηλώνει ότι ασχολείται με πολύ αγάπη και ευχαρίστηση με το έργο αυτό.
http://www.allesgr.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου