Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Αγγλία: Μητέρα επτά παιδιών κρεμάστηκε επειδή ήταν ξανά έγκυοςΈνα απίστευτο οικογενειακό δράμα ξετυλίχθηκε στο Μπέρμινγχαμ, της Αγγλίας. Μία γυναίκα, μητέρα επτά παιδιών βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της, όταν πήγε ήσυχα στο πάνω δωμάτιο και κρεμάστηκε...

Η 34χρονη Carla Murtagh, είχε προγραμματίσει ραντεβού για να κάνει έκτρωση στις 28 Οκτωβρίου του 2016, ωστόσο άλλαξε γνώμη και εννέα ημέρες αργότερα έδωσε τέλος στη ζωή της.Η υπόθεση έρχεται στο "φως" της δημοσιότητας αφότου η υπόθεση ακολούθησε την οδό της Δικαιοσύνης, με την γυναίκα να έχει ιστορικό κατάθλιψης.
Η μοιραία ημέρα

Την ημέρα του θανάτου της, ο σύζυγός της είπε στις Αρχές πως η γυναίκα του ξύπνησε με κακή διάθεση, ωστόσο κατά τα άλλα έδειχνε σχετικά καλά. Τότε ξεκίνησε να ετοιμάζει το γεύμα της ημέρας, αφού κάποιο από τα μέλη της οικογένειας είχε γενέθλια...

Ο άνδρας έφυγε από το σπίτι με δύο από τα παιδιά τους για να πάρουν μία τούρτα και όταν επέστρεψαν, η σύζυγός του πήγε στον πάνω όροφο και για αρκετή ώρα επικρατούσε ησυχία. "Πήγε πάνω και μου είπε ότι θέλει να μείνει μόνη", είπε χαρακτηριστικά, για να συνεχίσει: "Πήγα κάτω για να καθαρίσω το τραπέζι και μετά ανέβηκα ξανά στο δωμάτιο".

Τότε ήταν που τη βρήκε κρεμασμένη στο μπάνιο. Αμέσως κάλεσε βοήθεια και της έκανε τεχνητή αναπνοή μέχρι να καταφθάσει το ασθενοφόρο. Η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Heartlands, με τους γιατρούς να μην καταφέρνουν να την κρατήσουν στη ζωή, ενώ της έκαναν άμεσα καισαρική, αφού ήταν έγκυος 6 μηνών έγκυος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σώσουν και το παιδί...Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως το μεγαλύτερο παιδί του ζευγαριού ήταν 15 ετών, ενώ το μικρότερο 14 μηνών, με τους δυο νεαρούς ανθρώπους να ανακαλύπτουν σοκαρισμένοι πως περίμεναν και όγδοο παιδί.

"Σκεφτόταν να κάνει έκτρωση επειδή είχαμε ήδη τόσα παιδιά. Ήταν αναστατωμένη και συζητούσαμε πώς θα μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα με ένα παιδί ακόμα", έλεγε ο άνδρας για τη σύζυγό του...Από τις εξετάσεις που της έγιναν μετά τον θάνατό της, προέκυψαν δείγματα αλκοόλ, κάνναβης και αντικαταθλιπτικών χαπιών στον οργανισμό της, ένας συνδυασμός που θα μπορούσε από μόνος του να αποβεί μοιραίος.Μετά τον θάνατό της ξεκίνησε έρευνα, ωστόσο δεν αποδόθηκαν ευθύνες στον σύζυγό της ή κάποιον από το οικογενειακό της περιβάλλον, με τις Αρχές να κλείνουν την υπόθεση ως αυτοκτονία και τον δικαστή να λέει: "Είναι μια τραγωδία και λυπάμαι βαθύτατα για την οικογένεια. Είναι λυπηρό που έπρεπε να υποστείτε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Ελπίζω πως με τον καιρό θα μπορείτε να θυμάστε την Carla που όλοι αγαπούσατε και όχι με τον λυπηρό τρόπο που έχασε τη ζωή της".

Πηγή: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου