Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Σουηδία: Πρόταση να παίρνουν οι εργαζόμενοι καθημερινά ωριαία άδεια για… σεξ!Ένα αρκετά ασυνήθιστο μέτρο έχει προταθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του χωριού Οβερτονέα στη βόρεια Σουηδία, σχετικά με τα εργασιακά.

Είναι γνωστό πως οι συνθήκες εργασίες στην Σουηδία είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές αν περάσει όμως κι αυτό το μέτρο θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε και ονειρικές.

Ο 42χρονος Περ Ερικ Μούσκος, δημοτικός σύμβουλος του χωριού, πρότεινε στο συμβούλιο, να νομοθετήσουν το δικαίωμα του κάθε εργαζόμενου να παίρνει κάθε μέρα μια ώρα άδεια για να κάνει… σεξ.

«Υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι το σεξ είναι υγεία. Και βλέπουμε ότι οι άνθρωποι δεν έχουν πολύ χρόνο να κάνουν σεξ οπότε φροντίζουμε να τους προσφέρουμε τον χρόνο που ίσως δεν έχουν. Η μία ώρα διαλείμματος είναι αποκλειστικά αφιερωμένη γι’ αυτόν τον σκοπό και όχι για να πάει ο εργαζόμενος βόλτα ή για να ψωνίζει. Δεν μπορούμε βέβαια να γνωρίζουμε πώς θα αξιοποιήσει ο καθένας τον χρόνο του στο τέλος της ημέρας», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μούσκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου