Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

9000 ευρώ από τους Έλληνες του Λουξεμβούργου για τα Ιατρεία Κατερίνης -Θεσ/νίκης

Οι "Φαρμακοποιοί χωρίς σύνορα" ( PSF) Λουξεμβούργου ευχαριστούν θερμά ολες και όλους που συμμετείχαν στην μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης της 27/11/2016 με την μεγάλη ποιήτρια Anise Koltz "Ποίηση και ελληνική μουσική" .


Αυτή τη φορά η συνεργασία με την "Επιτροπή αλληλεγγύης για την Ελλάδα" ήταν πολύτιμη. Το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι 9.030,40€ και θα διανεμηθεί από τους PSF στα Κοινωνικά ιατρεία αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης, Κατερίνης και Χανίων για αγορά εμβολίων για παιδάκια και φαρμάκων. Για υπενθύμιση οι PSF διένειμαν μετά την συναυλία του Francesco Tristano τον Νοέμβριο του 2015 το πόσον των 17.000€ στα Κοινωνικά ιατρεία αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης και Χανίων για αγορά εμβολίων και φαρμάκων.


Η Επιτροπή αλληλεγγύης για την Ελλάδα ευχαριστεί ολες και όλους για την βοήθεια τους και δωρεες τους που από τον Ιούλιο του 2015 ως τις 31.12.2016 ανήλθαν σε 30.924€.Από αυτά τα 26.831€ διετέθηκαν ήδη στα Κοινωνικά ιατρεία Κατερίνης, Θεσσαλονίκης, Χανίων, στην "Αγκαλιά" στην Λέσβο του παπά -Στρατή, στο Κοινωνικό παντοπωλείο Ν. Ιωνίας-Αττικής, στην Κουζίνα Κατερίνης ,στο Τραίνο αλληλεγγύης Αγ Αναργύρων-Αττικής, στο Hope school στον Σκαραμαγκά, και για την αγορά ενός βαν για την " Αλληλεγγύη" Πειραιά. Το υπόλοιπο ανέρχεται σε 4.093€ και θα χρησιμοποιηθεί στα σχέδια βοήθειας αυτής της χρονιάς μια και οι ανάγκες διαρκώς αυξάνονται.


Θερμές ευχαριστίες σε όλες και όλους για την υποστήριξη σας στις προσπάθειες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου