Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Δολοφόνησε τον πρέσβη για να φάει τα χρήματα του με τον εραστή τηςΑνατριχίλα προκαλούν οι νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, σύμφωνα με τις οποίες η γυναίκα «αράχνη» ήθελε να τον βγάλει από τη μέση για να χαρεί τα χρήματά του με τον νεαρό εραστή της.


Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για μυστική θυρίδα που διατηρούσε ο άτυχος Κυριάκος Αμοιρίδης σε τράπεζα της Αθήνας, στην οποία φαίνεται ότι φύλασσε πολύτιμα τιμαλφή και κειμήλια, ακόμη και χρυσό.

Αυτή τη θυρίδα ενδεχομένως είχε βάλει στο μάτι η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, που σχεδίασε και έβαλε σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιό της προκειμένου να καταλήξουν όλα αυτά τα αμύθητα περιουσιακά στοιχεία στην κατοχή της.

Οι βραζιλιάνικες αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα πως αυτή ήταν ο «εγκέφαλος» που οργάνωσε τα πάντα και έδινε όλες τις εντολές για το φονικό.

Η ίδια, πάντως, εμφανίζεται τόσο αδίστακτη που απείλησε τον ξάδερφο τους εραστή της και συνεργό της στη δολοφονία ότι θα τον σκότωνε κι εκείνον αν αποκάλυπτε οτιδήποτε στην Αστυνομία.

«Αν τολμήσεις και μιλήσεις στην αστυνομία θα έχεις το ίδιο τέλος με τον πρέσβη» του είχε πει. Μάλιστα, του είχε υποσχεθεί αμοιβή 25.000 δολαρίων για να συμμετάσχει στο σχέδιο λέγοντάς του ότι θα τον πλήρωνε ένα μήνα μετά.

Εξάλλου, οι βραζιλιάνοι αστυνομικοί έχουν αποδείξεις στα χέρια τους ότι η «μαύρη χήρα» βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος την ώρα του μαρτυρικού θανάτου του Έλληνα πρέσβη.

http://www.kontranews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου