Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Σε αριθμό ρεκόρ ανήλθαν τα κατεδαφισμένα σπίτια Παλαιστινίων από το ΙσραήλΑριθμό ρεκόρ κατεδαφισμένων σπιτιών Παλαιστινίων από τις Ισραηλινές δυνάμεις κατέγραψαν το 2016 οι αρμόδιες υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών, αναδεικνύοντας την επιθετική πολιτική της κυβέρνησης του Μπενιαμίν Νετανιάχου και την αδιαλλαξία που -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- έχει επιδείξει στην επίλυση του Παλαιστινιακού ζητήματος.

Αστυνομικός ομολόγησε τη δολοφονία του Έλληνα Πρέσβη στη ΒραζιλίαΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Λίγες ώρες μετά την σύλληψη τους, η σύζυγος του πρέσβη, Φρανσουάζ και ο φερόμενος ως εραστή της, Βραζιλιάνος αστυνομικός Σέρτζιο Γκόμες Μορέιρα Φίλχο ομολόγησαν την ενοχή τους στο έγκλημα.

Κάλαντα Χριστουγέννων από νεαρούς μαθητές στο Τορόντο


Tο πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου, 2016, μία ομάδα από νεαρούς μαθητές των Τμημάτων Παιδείας και Πολιτιστικών της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο μαζί με τους γονείς τους, τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα σε ελληνικές επιχειρήσεις των οδών Danforth και Pape.

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για το θάνατο του Πρέσβη της Ελλάδας στην Βραζιλία


Οι Αρχές της Βραζιλίας μόλις ανακοίνωσαν επίσημα την ταυτοποίηση της σορού του εκλιπόντος Έλληνα Πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, η οποία εντοπίστηκε απανθρακωμένη στην περιοχή Νόβα Ιγκουασού του Ρίο Ιανέιρο.