Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Χριστούγεννα στον Ιερό Ναό του Reutlingen

Η πλειοψηφία των Γερμανών θεωρεί πιθανά νέα τρομοκρατικά χτυπήματα


Ψήγματα αισιοδοξίας για το 2017 διατηρούν οι Γερμανοί παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των ερωτηθέντων που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση (έγινε πριν το χτύπημα στο Βερολίνο) θεωρούν πιθανά νέα τρομοκρατικά χτυπήματα.

Νέες πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Ρόδο, Σαντορίνη και ΣκιάθοΣυνδέσεις με Ρόδο, Σαντορίνη και Σκιάθο, μέσω του αεροδρομίου της Στουτγκάρδης, ανακοίνωσε η εταιρεία Eurowings (θυγατρική της Lufthansa) για το 2017. Η εταιρεία μειώνει τις πτήσεις από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ προς Χανιά, ενώ η Κολονία-Βόννη πρόκειται να συνδεθεί με τη Ζάκυνθο το νέο έτος.

Η Γερμανική Volkswagen επιλέγει επίσημη γλώσσα του Ομίλου τα Αγγλικά!Η αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen έλαβε την απόφαση-έκπληξη να εγκαταλείψει τα γερμανικά ως επίσημη γλώσσα εργασίας και να υιοθετήσει τα αγγλικά, σε μια κίνηση που στοχεύει στην προσέλκυση στελεχών υψηλού επιπέδου, η οποία ωστόσο έχει ήδη καταγγελθεί από υποστηρικτές της γερμανικής γλώσσας.

Έβαλαν φωτιά σε άστεγο στο ΒερολίνοΤις φωτογραφίες επτά υπόπτων για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστέγου σε σταθμό του μετρό στο Βερολίνο, έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική αστυνομία.

DW: Σε χρεοκοπία η Ελλάδα, δεν θα πληρώσει ποτέ τα χρέη τηςΟι επενδυτές Ματίας Βάικ και Μαρκ Φρίντριχ προβλέπουν ζοφερό το 2017 για την Ελλάδα. Θεωρούν ότι μετά τις γερμανικές εκλογές θα γίνει ελάφρυνση ή κούρεμα του χρέους. «Μετατίθεται συνεχώς η χρεοκοπία της».

Ο Έλληνας που διευθύνει το αεροδρόμιο της Κολωνίας
Παιδί μεταναστών από την Αλεξανδρούπολη δούλεψε σε εργοστάσιο της Γερμανίας και σήμερα διευθύνει το αεροδρόμιο της Κολωνίας.


Εγώ είμαι το κλασικό παιδί μεταναστών δεύτερης γενιάς.