Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Aυστραλία: 7 αγνοούμενοι από τις πλημμύρεςΟι ασυνήθιστες βροχοπτώσεις που έπληξαν την κεντρική Αυστραλία, μετέτρεψαν τον μονόλιθο Ουλουρού σε καταρράκτη, με συνέπεια ν” αγνοούνται επτά άνθρωποι.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες από αέρος με τη χρήση ελικοπτέρων, προκειμένου να εντοπίσει την εξαμελή οικογένεια, η οποία αγνοείται από την Ημέρα των Χριστουγέννων.

Ξεκινούν οι δίκες για το πραξικόπημα στην ΤουρκίαΗ δίκη 41.000 ανθρώπων θα γίνει σε πολλές τουρκικές πόλεις. Πρόκειται για άτομα που έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται ότι συμμετείχαν με κάποιο τρόπο στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Το Πακιστάν απείλησε με πυρηνική επίθεση το ΙσραήλΣε παγκόσμιο κίνδυνο τείνουν να εξελιχθούν οι ψεύτικες ειδήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο καθώς πριν από λίγες ημέρες παραλίγο να προκαλέσουν πυρηνικό πόλεμο ανάμεσα στο Πακιστάν και το Ισραήλ.

Επικίνδυνη για Τουρισμό η Ελλάδα γράφει η βρετανική εφημερίδα «Express»Συμβουλή-προειδοποίηση προς τους Βρετανούς να αποφεύγουν συγκεκριμένους προορισμούς για τις διακοπές τους μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις απηύθυνε η βρετανική εφημερίδα «Express».

Eπιμένει ο πρόεδρος της Τσεχίας: Δεν θέλουμε μουσουλμάνους μετανάστεςΤην άρνησή του να δεχθεί η Τσεχία μουσουλμάνους μετανάστες, επανέλαβε ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν επανέλαβε στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του που προβλήθηκε την , Δευτέρα.

Καταφέρθηκε δε και κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που σύμφωνα με τον ίδιο, είναι «ανίκανη και γραφειοκρατική».

Μέχρι την 31η Ιανουαρίου πληρωμή τελών και φόρων στο Δήμο ΠάφουΣε ειδικές διευθετήσεις έχει προχωρήσει ο Δήμος Πάφου λόγω των Γιορτών. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου όπως δεν λειτούργησαν χθες Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου.