Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Με 180 δόσεις η ρύθμιση χρεών σε εφορία και ταμείαΠροϋπόθεση για την υπαγωγή μιας επιχείρησης στη ρύθμιση του εξωδικαστικού μηχανισμού είναι ο οφειλέτης να έχει μία τουλάχιστον κερδοφόρα χρήση προ φόρων την τελευταία τριετία ή για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις (με διπλογραφικό λογιστικό σύστημα ) μία τουλάχιστον χρήση με θετικό EBITDA την τελευταία τριετία.

Νεκρός στο Μιλάνο ο Τυνήσιος ύποπτος για την επίθεση στο Βερολίνο

Νεκρός κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών στο Μιλάνο έπεσε ο Τυνήσιος, που ήταν ύποπτος για το τρομοκρατικό χτύπημα σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον άνδρα σταμάτησαν αστυνομικοί για έλεγχο.

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της Μάλτας - Παραδόθηκαν οι αεροπειρατές

Αίσιο τέλος είχε η αεροπειρατεία και η ομηρία 118 ανθρώπων που επέβαιναν σε λιβυκό αεροσκάφος, καθώς οι δύο αεροπειρατές παραδόθηκαν στις αρχές της Μάλτας.

Ο πρωθυπουργός της Μάλτας ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι οι αεροπειρατές παραδόθηκαν, υπέστησαν έρευνα από τις μαλτέζικες αρχές και πλέον κρατούνται στο νησί.

Μέρκελ: Θα αυξήσουμε τις απελάσεις

Τη βούληση της Γερμανίας να αυξήσει τις απελάσεις μεταναστών που δεν δικαιούνται ασύλου εξέφρασε η καγκελάριος της χώρας Άνγκελα Μέρκελ, σε δηλώσεις της την Παρασκευή σχετικά με το τρομοκρατικό χτύπημα της Δευτέρας στο Βερολίνο.

Η κρίση «αφάνισε» το 40% του πλούτου των ΕλλήνωνΗ κατάρρευση στις τιμές των κατοικιών κατά τη διάρκεια της κρίσης χρέους της ευρωζώνης προκάλεσε σοβαρό πλήγμα στον πλούτο των νοικοκυριών, αυξάνοντας την ανισότητα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της ΕΚΤ. Στην τελευταία της έρευνα, σε 84.000 νοικοκυριά σε όλη τη νομισματική ένωση, η ΕΚΤ βρήκε ότι ο μέσος καθαρός πλούτος στην ευρωζώνη μειώθηκε 10% από το 2010 έως το 2014, σε σχέση με τα προ κρίσης επίπεδα, ενώ η ανισότητα πλουσίων και φτωχών αυξήθηκε.

ΑΡΠΑ ΑΕ: Διεθνείς μεταφορές κάθε είδους σε ανταγωνιστικές τιμές !Η ΑΡΠΑ ΑΕ παρέχει υπηρεσίες εθνικών και διεθνών μεταφορών κάθε είδους σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές (συμβατικά επικαθήμενα ανοικτού τύπου-πλατφόρμες). Παράλληλα με το μεγάλο αριθμό εξωτερικών μεταφορέων με τους οποίους συνεργαζόμαστε, διαθέτουμε στόλο αποκλειστικών φορτοταξι αυτοκινήτων ειδικά για τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων.