Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Βέλγιο: Έφοδοι της αστυνομίας και οκτώ προσαγωγές για διασυνδέσεις με το ISISΟι αρχές του Βελγίου έκαναν εφόδους σε σπίτια και προσήγαγαν για ανάκριση οκτώ πρόσωπα στο πλαίσιο μιας έρευνας για χρηματική υποστήριξη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) και τη στρατολόγηση μαχητών για να πάνε να πολεμήσουν στη Συρία, ανακοίνωσαν σήμερα ομοσπονδιακοί εισαγγελείς.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΧΑΓΗΠροκηρύσσεται μία (1) θέση Επιστημονικού Συνεργάτη (επιτόπιο προσωπικό με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου) στο Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Χάγης.

Οι υποψήφιοι για την παραπάνω θέση θα πρέπει να έχουν τα κατωτέρω αναφερόμενα προσόντα:

Ζητείται άτομο για εργασία από εργοστάσιο στη Χάγη -Ολλανδία

Από γραφείο εύρεσεως εργασίας στην πόλη της Χάγης αναζητούμε άτομο για εργασία σε εργοστασίο (παραγωγη). Χρειάζεται καλή γνώση ολλανδικων και διαμονή στην πολη της Χαγης.

Αυστρία: Πρόστιμο ή φυλακή στους μετανάστες που λένε ψέματαΗ Αυστρία ανακοίνωσε σήμερα ότι θα φυλακίζει ή θα επιβάλλει πρόστιμο σε αιτούντες άσυλο που λένε ψέματα στις αρχές, ένα μέτρο που έχει σκοπό εν μέρει να αποθαρρύνει τους μετανάστες από την προσπάθεια να εγκατασταθούν στη χώρα.

Πετρέλαιο από το ISIS αγόραζε ο γαμπρός του ΕρντογάνΔιασυνδέσεις του γαμπρού του Ερντογάν με την εταιρεία Powertrans, η οποία εμπλέκεται σε υποθέσεις εισαγωγής πετραλαίου από το ISIS αλλά και οργανωμένες προσπάθειες χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης από το καθεστώς Ερντογάν αποκαλύπτουν τα email του Μπεράτ Αλμπαϊράκ που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ιστότοπο Wikileaks.

14 χρόνια σε Γερμανό στη Ρόδο που φωτογράφιζε στρατιωτικό φυλάκιοΟμόφωνα ένοχος για κατασκοπία, κρίθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου 67χρονος Γερμανός που είχε συλληφθεί πριν από δύο χρόνια στην Κω, την ώρα που φωτογράφιζε στρατιωτικό φυλάκιο του νησιού.

«Πάτωσαν» σε διεθνές test αξιολόγησης οι έλληνες μαθητές!Την κατάντια της ελληνικής εκπαίδευσης πιστοποίησαν τα αποτελέσματα διεθνούς test αξιολόγησης των μαθητών. Η Ελλάδα βρέθηκε στην 43η θέση κάτω και απο τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία και τις χώρες των δυτικών Βαλκανίων.

Προσπάθησαν να κάψουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα ΧανιάΣυναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 7:30 χθες το απόγευμα και ενώ οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ζητούνται άτομα για εργασία από Διασκεδάζουμε Ελληνικά στη Νυρεμβέργη

Ζητούνται άτομα (Γυναίκα /Άντρας) 
για εργασία 
•Βάρδιες 
•απόγευμα 
•νύχτα
•Περιοχή Nürnberg