Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Κι όμως! Χιόνισε και στη Σαουδική ΑραβίαΤα πρώτα χιόνια δεν έπεσαν μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη Σαουδική Αραβία.

Όσο απίστευτο κι αν μοιάζει, οι χιονισμένες εικόνες που ακολουθούν έρχονται από τη Σαουδική Αραβία!

Πα-τέρας ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε την μόλις 10 εβδομάδων κόρη του!

Αποσβολωμένο το ακροατήριο σε δικαστήριο του Μέριλαντ άκουγε έναν 24χρονο πατέρα να ομολογεί ότι βίασε και σκότωσε τη μόλις 10 μηνών κόρη του τον Ιούνιο του 2015.Σύμφωνα με την αστυνομία του Μοντγκόμερι στις 23 Ιουνίου 2015 ο Ρόμπερτ Ντέιβιντσον κάλεσε την άμεση δράση

“Να πάρουμε 18 νησιά από την Ελλάδα!”Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η τακτική κλιμάκωσης της έντασης με τη χώρα μας από την μεριά της Τουρκίας. Αυτό δείχνουν οι δηλώσεις τον τελευταίο καιρό του Τούρκου Προέδρου Ερντογαν, που σύρει μαζί του και τον αρχηγό της Αντιπολίτευσης σε έναν εθνικιστικό διαγωνισμό.

Γερμανός ισλαμιστής σχεδίαζε επίθεση στην ΚολωνίαΕκ των έσω επίθεση φέρεται να αποφεύχθηκε Ένας Γερμανός πολίτης, υπάλληλος στην υπηρεσία εσωτερικών πληροφοριών της χώρας, συνελήφθη καθώς υπήρχαν υποψίες ότι σχεδίαζε μια επίθεση ισλαμιστών εναντίον της έδρας της υπηρεσίας του στην Κολωνία, όπως ανέφεραν το περιοδικό Der Spiegel και η εφημερίδα Die Welt.

Ελληνας φοιτητής στο Οχάιο: Ξαφνικά άκουσα ουρλιαχτάΑυτόπτης μάρτυρας της αιματηρής επίθεσης με απολογισμό οκτώ τραυματίες και τον δράστη νεκρό από πυρά αστυνομικών ήταν ο Έλληνας διδακτορικός φοιτητής Δημήτρης Σιαφαρίκας

«Περίμενα στη στάση στο Πανεπιστήμιο για να πάρω το λεωφορείο. Ξαφνικά άκουσα ουρλιαχτά, φωνές. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα όλος ο κόσμος άρχισε να τρέχει προς ένα σημείο. Ρώτησα "τι συμβαίνει;" και μου είπαν τρέξε».