Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Επιστρέφουμε Δυνατά από την Τετάρτη 21/9 με καθημερινή ενημέρωση


Μετά το οριστικό κλείσιμο της έτερης εφημερίδος μας, Katerinipress, ήρθε η ώρα του Omogeneianews να δυναμώσει και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπατριωτών μας στην Γερμανία αλλά και την Ελλάδα. Επιστρέφουμε Δυνατά από την Τετάρτη με καθημερινή και συχνή ενημέρωση.


Χάρης Μπαζάκος

Ανακοίνωση των ελληνικών σχολείων Νυρεμβέργης

Η Γενική Συνέλευση των Συμβουλίων Γονέων και Κηδεμόνων των Ελληνικών Σχολείων Νυρεμβέργης,
συνεδρίασε σήμερα στις 18.09.2016, με αφορμή την επικίνδυνη κατάσταση στην οποία περιέρχονται τα ελληνικά σχολεία Νυρεμβέργης, μετά από την απαξιωτική στάση του ελληνικού Υπουργείου Παιδείας στα επανειλημμένα αιτήματα της ομογένειας, για διαβούλευση και συνεργασία στο θέμα των στελεχώσεων των σχολείων.

Αγιασμος GSV Hellas Reutlingen

Οικογένεια Καναδών βρήκε τη Γη της Επαγγελίας στην Κρήτη

Άφησαν πίσω τους τον Καναδά και την πόλη του Τορόντο για να ζήσουν το όνειρό τους στην Κρήτη.

Η Melanie Hawco, ο ελληνικής καταγωγής σύζυγος της Adrian, Manolis Zafiriou (με ρίζες από τον Εβρο και την Κωνσταντινούπολη), και τα παιδιά τους, η 12χρονη Lili και ο μόλις δύο ετών Lio απολαμβάνουν την καινούργια τους ζωή στις Βούτες, ένα χωριό σε υψόμετρο 252 μέτρων, πολύ κοντά στην πόλη του Ηρακλείου.

Χειροπέδες σε δύο έλληνες δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη

Δύο έλληνες δημοσιογράφοι συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη, καθώς παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ

Η μεγαλύτερη παιδική πάνα είναι στη Λεμεσό

Με μήκος 5,05 μέτρα και πλάτος 2,9 μέτρα, μια παιδική πάνα που παρουσιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Λεμεσό, διεκδικεί μια θέση στο βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, ως η μεγαλύτερη στον κόσμο.

 Η "πάνα για γίγαντες", παρουσιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής σε εκδήλωση που οργανώθηκε στο