Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Νίκος Βούτσης: Δεν προέχει το οικονομικό με τις γερμανικές επανορθώσεις
Σε συνέντευξή του στη Deutsche Welle ο πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής Νίκος Βούτσης εξηγεί το νόημα των ελληνικών αιτημάτων έναντι της Γερμανίας στο ζήτημα των πολεμικών επανορθώσεων.
Deutsche Welle: Κύριε Πρόεδρε, μετά από πολλούς μήνες εργασιών, μια διακομματική επιτροπή του

Νέα πτήση από Κολωνία για Μαϊάμι με τη Eurowings


Η νέα Eurowings επεκτείνει το δίκτυο οικονομικών πτήσεων μεγάλων αποστάσεων με έναν ακόμα ελκυστικό προορισμό: την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2016, η παρθενική πτήση EW182 αναχώρησε πλήρης για το Μαϊάμι με αεροσκάφος τύπου Airbus A330. Έτσι η Eurowings προσέθεσε στο πρόγραμμα πτήσεων μακρινών αποστάσεων έναν διάσημο τουριστικό προορισμό των ΗΠΑ, της μεγαλύτερης αεροπορικής αγοράς παγκοσμίως. Οι επιβάτες της Eurowings θα μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο της Κολωνίας/Βόννης (CGN) προς το δημοφιλές τουριστικό κέντρο των νοτιοανατολικών ΗΠΑ.

Χρυσός παραολυμπιονίκης ο «γίγαντας» Παύλος Μάμαλος

Το χρυσό μετάλλιο στην άρση βαρών σε πάγκο στην κατηγορία των -107 κιλών των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο κατέκτησε ο Παύλος Μάμαλος.
Ο έλληνας αθλητής σήκωσε στην πρώτη προσπάθειά του 233 κιλά, περισσότερα από κάθε

Τραγικό! Πάνω από 200 πτώματα στο Έβερεστ

Στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην κορυφή, πάνω από 200 άνθρωποι έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή στο Έβερεστ.
Παρά τους αμέτρητους προφανείς κινδύνους, οι ορειβάτες συνεχίζουν να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους. Περνούν μάλιστα τόσο συχνά δίπλα από τα πτώματα ανθρώπων που τους έχουν βγάλει ψευδώνυμα και τα χρησιμοποιούν ως δείκτες μονοπατιών.

Δωρεάν Wi-Fi σε όλη την Ευρώπη υποσχέθηκε ο πρόεδρος της Κομισιόν

Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προώθησε την Τετάρτη σχέδιο για δωρεάν roaming και ασύρματο ίντερνετ σε πόλεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην προσπάθεια να τονώσει τη στήριξη του κόσμου στο μπλοκ, που «ταλαιπωρείται» από το Brexit.