Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Διπλό «όχι» από το Βερολίνο για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Με μια διπλή άρνηση υποδέχθηκε το Βερολίνο την επαναφορά του θέματος των γερμανικών αποζημιώσεων από τονΑλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη ΔΕΘ την Κυριακή.
Ενώ ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «θα καταφέρουμε να κλείσουμε αυτό το ανοιχτό ζήτημα» μολονότι δεν

Κύπρος: Στο Κακουργιοδικείο ο ​​Διευθυντής Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής Γιαννάκης Κυαμίδης​ ​​

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας θα βρεθεί σήμερα ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και Διευθυντής της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής, Γιαννάκης Κυαμίδης, εκ των τριών γιατρών που κατηγορούνται για χρηματισμό (μίζες).

Πλήγμα κατά του IS σε δύο γερμανικά κρατίδια

Σε έφοδο 200 αστυνομικών και της αντιτρομοκρατικής ομάδας GSG9 σε έξι διαμερίσματα και τρεις προσφυγικούς καταυλισμούς σε δύο βορειογερμανικά κρατίδια συνελήφθησαν τρεις Σύροι, ύποπτοι για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος.

Καμπάνια 30 εκατ. δολαρίων για την πρώτη Γερμανίδα στο Διάστημα

Ισότητα... και στο διάστημα απαιτούν οι γυναίκες στη Γερμανία, το κίνημα των οποίων δείχνει αποφασισμένο να πετύχει το στόχο του και να στείλει την πρώτη γυναίκα στο διάστημα, στην αποστολή που οργανώνεται για το 2020 από τον Διεθνή Διαστημική Υπηρεσία.

Το δελφίνι που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους στο Κίελ της Γερμανίας

Παιδιά στη Γερμανία συρρέουν σε έναν κόλπο της Βαλτικής Θάλασσας, με την ελπίδα να δουν και να παίξουν με ένα φιλικό δελφίνι που βρίσκεται εκεί.
Εκατοντάδες παιδιά έχουν κολυμπήσει με το δελφίνι από την Παρασκευή, ενώ κάποια

Αυτά είναι τα νέα πλαστικά χαρτονομίσματα της Βρετανίας

Τα πρώτα πλαστικά χαρτονομίσματα κυκλοφορούν από σήμερα στην Αγγλία και την Ουαλία.
Η Τράπεζα της Αγγλίας (ΒοΕ) έριξε την Τρίτη στην αγορά τα πρώτα πλαστικά χαρτονομίσματα, με εκείνο των 5 λιρών που εικονίζει τον Ουίνστον Τσόρτσιλ, τον ηγέτη του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο,

Η Χαλκιδική στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού TourNatur 2016 στο Ντίσελντορφ

Ανάμεσα σε 5.000 προορισμούς και πάνω από 260 εκθέτες, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού TourNatur στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προβάλλοντας τη λιγότερη γνωστή πλευρά της Χαλκιδικής.