Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ομογενής που δημιούργησε... το facebook των ελλήνων

Μας κάνουν friend requests από κάθε γωνιά του πλανήτη. Είναι άγνωστοι αλλά τόσο οικείοι σε μας: Ελληνες διασκορπισμένοι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, με νοσταλγία για την πατρίδα και επιθυμία να γνωριστούν μεταξύ τους. Ολοι τους συμμετέχουν στο Yagrek, το πρώτο είδος social media που φτιάχτηκε ειδικά για Ελληνες και για ξένους που αγαπούν την Ελλάδα...

Για τρομοκρατικές επιθέσεις προειδοποιεί ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τρομοκρατικές επιθέσεις έκρουσε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών, Τόμας ντε Μεζιέρ, εξηγώντας ότι στη χώρα βρίσκονται περισσότεροι από 500 φανατικοί ισλαμιστές, που μπορούν να δράσουν είτε μόνοι τους, είτε “σε ομάδες κρούσης.”

4,5 δισ. ευρώ το χρόνο θα κοστίσει στη Γερμανία το Brexit

Εσωτερικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, το οποίο δημοσιεύει το Spiegel, υπολογίζει το συνολικό κόστος του Brexit σε 9 δισ. ευρώ για τη διετία 2019-2020. H έξοδος της Μ. Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα κοστίσει, δηλαδή, ακριβά στη Γερμανία, όπως γράφει.

Χειροπέδες σε 15χρονο που φέρεται να σχεδίαζε επίθεση στο Παρίσι

Ένα 15χρονο αγόρι συνελήφθη στο Παρίσι καθώς φέρεται να προετοίμαζε μια επικείμενη «βίαιη ενέργεια», γνωστοποίησαν δύο δικαστικές πηγές.
Το αγόρι έχει τεθεί υπό κατ΄οίκον περιορισμό, επισήμαναν δύο πηγές που δεν θέλησαν να κατονομαστούν. Οι πηγές αυτές δεν διευκρίνισαν τους λόγους για τους οποίους ο νεαρός τέθηκε υπό κατ' οίκον περιορισμό.