Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Μετέφερε ορφανό παιδί από την Αφρική στη Γερμανία μέσα σε βαλίτσα

«Ναι, έφερα ένα ορφανό από μητέρα παιδί από την Αφρική στoν πατέρα του», επιβεβαίωσε στην κυριακάτικη Bild o Ντίτμαρ Ντεμ, βουλευτής του κόμματος της αριστεράς (Die Linke).

Το σημερινό γερμανικό χωριό των νεοναζί

Υπάρχει ένα χωριό στη βόρεια Γερμανία, το Γιάμελ, όπου δεκάδες επικίνδυνοι νεοναζί ζουν δίπλα δίπλα, χαιρετούν φωνάζοντας «Χάιλ Χίτλερ», τραγουδούν ναζιστικά τραγούδια και διοργανώνουν φεστιβάλ για να εξυμνήσουν το Τρίτο Ράιχ.

«Περισσότεροι από 500 φανατικοί ισλαμιστές» ζουν στη Γερμανία

Ο γερμανός υπουργός των Εσωτερικών, Τόμας ντε Μεζιέρ, προειδοποίησε ότι στη χώρα του βρίσκονται περισσότεροι από 500 φανατικοί ισλαμιστές, που έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις, δρώντας είτε μόνοι τους, είτε «σε ομάδες κρούσης».

Εγκαίνια του Περιπτέρου της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γιάννης Αμανατίδης σας προσκαλεί στην Τελετή Εγκαινίων του Περιπτέρου της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ) του Υπουργείου Εξωτερικών, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα19.00 στο Περίπτερο 15, stand 22, της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Σάλος στις ΗΠΑ: Επτά αστυνομικοί ασελγούσαν σε ανήλικη

Μια απίστευτη ιστορία που αφορά στη σεξουαλική εκμετάλλευση μιας, τότε ανήλικης, ιερόδουλης έχει συνταράξει το αστυνομικό τμήμα του Ώκλαντ.

Οι επτά αστυνομικοί που έχουν κατονομαστεί από την κοπέλα κατηγορούνται για πληθώρα αδικημάτων, από σεξουαλική εκμετάλλευση και βιασμό ανηλίκου έως και παρακώλυση δικαιοσύνης.

Γερμανία: Βρέθηκε σε σοφίτα αγροτόσπιτου σκελετός γυναίκας μετά από 40 χρόνια

Οι σοφίτες, ιδίως των παλιών σπιτιών κρύβουν πολλά μυστικά κρυμμένα ανάμεσα σε παλιές κούτες και αντικείμενα μιας άλλης εποχής που δεν έχουν δει το φως της ημέρας για χρόνια.
Η ανακάλυψη ενός Γερμανού στη σοφίτα του πατέρα του είναι μια από τις "creepy ιστορίες".
Ο 33χρονος έκανε ανακαίνιση στο πατρικό του σπίτι στο Κλόπενμπουργκ (Cloppenburg), στις 28 Αυγούστου και βρήκε τα λείψανα μιας γυναίκας,