Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Γερμανός χημικός που ανακάλυψε την ασπιρίνη και την ηρωίνη

Ο ογκόλιθος της φαρμακευτικής συνέθεσε δύο ουσίες, διχοτομώντας λες τον κόσμο: την ασπιρίνη, ένα από τα πιο ευεργετικά φάρμακα που είδε ποτέ ο κόσμος, και την ηρωίνη, μια από τις καταστρεπτικότερες ουσίες που δυστύχησε να γευτεί η οικουμένη.

Βρετανία: Συνελήφθησαν 2 ύποπτοι για προετοιμασία επιθέσεων

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε σήμερα ότι προσήγαγε δύο άνδρες ως υπόπτους για την προετοιμασία τρομοκρατικών επιθέσεων.
Οι άνδρες, που δεν κατονομάζονται, συνελήφθησαν σε μια διεύθυνση στο δυτικό Λονδίνο στο πλαίσιο μιας προσχεδιασμένης έρευνας της Αντιτρομοκρατικής Διεύθυνσης των υπηρεσιών πληροφοριών.

Γερμανία: Φορολογικά «δώρα» Σόιμπλε ενόψει των εκλογών

Έντονο προεκλογικό λόγο περιείχε η συζήτηση που ξεκίνησε στη γερμανική βουλή επί του προσχεδίου του προϋπολογισμού για το 2017. Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στη σκιά του πρόσφατου θριάμβου των δεξιών λαϊκιστών του AfD στις περιφερειακές εκλογές, πραγματοποίησε «άνοιγμα» προς τους Γερμανούς πολίτες, ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα.

Ολόγυμνη γυναίκα έκανε ...βόλτα στους δρόμους βρετανικής πόλης

Η βρετανική αστυνομία έχει ανακοινώσει πως θα ενισχύσει τις προσπάθειες της προκειμένου να συλληφθούν όσοι πολίτες προσβάλουν τη δημόσια αιδώ.

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει μια φωτογραφία μιας άγνωστης γυναίκας, η οποία αποφάσισε να περπατήσει στους δρόμους της βρετανικής πόλης Ντόνκαστερ, χωρίς να φοράει τίποτα.