Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Οι Γερμανοί κρύβουν πλέον τα λεφτά στο «στρώμα»

Επί σειρά ετών, οι Γερμανοί κατέθεταν τα χρήματά τους σε τραπεζικούς λογαριασμούς παρά την πτώση των επιτοκίων. Θεωρούσαν τους λογαριασμούς τους ασφαλείς, ενώ εξακολουθούσαν να προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε μετρητά. Προσφάτως, όμως, όπως σχολιάζει το MarketWatch, πολλοί εξ αυτών έχασαν την παλιά τους πίστη, λόγω και της βουτιάς των επιτοκίων σε αρνητικό έδαφος.

Η Ελένη Κάπαλος είναι διάσημη δημοσιογράφος στην Αυστραλία

Η Ελένη Κάπαλος γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου 1971 και δηλώνει υπερήφανη για την ελληνική της καταγωγή.
Το 1994 ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως ρεπόρτερ στο Νιούκαστλ της Αυστραλίας.

Έκκληση από Γερμανία για νοσηλευτές για τη μικρή Ραφαέλα…

Νοσηλευτές που θα αναλάβουν τη φροντίδα της μικρής Ραφαέλας από την Καλαμπάκα η οποία νοσηλεύεται εδώ και πολλούς μήνες στη Γερμανία αναζητά το γερμανικό κράτος.
Οι νοσηλευτές θα φροντίζουν τη μικρούλα στο σπίτι της στο Βερολίνο όπου έχει διαμορφωθεί ειδική μονάδα εντατικής φροντίδας.

Οι γυναίκες θα υποχρεωθούν να αποκαλύπτουν τον βιολογικό πατέρα του παιδιού τους

Η Γερμανία θα θεσπίσει νόμο που θα υποχρεώνει τις γυναίκες να ομολογούν στους συζύγους τους, που αμφισβητούν ότι είναι οι βιολογικοί πατέρες του παιδιού τους, το όνομα του γεννήτορα του τέκνου που έχει γεννηθεί από εξωσυζυγική σχέση, ώστε αυτός ο τελευταίος να συμμετάσχει στα έξοδα για τη φροντίδα του, ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

9.000 προσφυγόπουλα αγνοούνται στη Γερμανία

H Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δίωξης του Εγκλήματος ανακοίνωσε ότι από τις αρχές του χρόνου διπλασιάστηκε ο αριθμός των προσφυγόπουλων που έχει εξαφανιστεί. Από τις αρχές Ιουλίου αγνοούνταν περίπου 9.000 ασυνόδευτα παιδιά.

Γάλλοι δήμαρχοι αρνούνται να άρουν την απαγόρευση για το μπουρκίνι

Η πλειοψηφία των δημάρχων που έχουν απαγορεύσει το μπουρκίνι σε περίπου 30 γαλλικές παραλιακές πόλεις αρνούνται να άρουν την απαγόρευση για το μπουρκίνι, παρά την απόφαση του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου που έκρινε ότι η απαγόρευση είναι παράνομη.