Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Γερμανία: Σταματάει η παραγωγή του VW Golf

Από τη Δευτέρα και μέχρι το ερχόμενο Σάββατο η κεντρική μονάδα παραγωγής της εταιρίας στο Βόλφκσμπουργκ διακόπτει, αναγκαστικά, την παραγωγή.
 
Η νομική διαμάχη μεταξύ VW και δύο προμηθευτών οδηγεί σε διακοπή της παραγωγής του Golf, από τη Δευτέρα μέχρι και το Σάββατο. Παράλληλα όμως η αυτοκινητοβιομηχανία αναζητεί διέξοδο μέσω διαπραγματεύσεων.

"Αποθηκεύστε Τρόφιμα και νερό" λόγω τρομοκρατίας....συστήνει η Γερμανία !

Για πρώτη φορά μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, η γερμανική κυβέρνηση σχεδιάζει να συστήσει στους πολίτες να αποθηκεύσουν τρόφιμα και νερό για την περίπτωση που πραγματοποιηθεί επίθεση ή κάποια καταστροφή, σύμφωνα με τη Frankfurter Allgemeine.

Συστήματα αναγνώρισης προσώπου σε αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς

Ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών θέλει να εισαγάγει ηλεκτρονικά προγράμματα αναγνώρισης προσώπου στους σιδηροδρομικούς σταθμούς και τα αεροδρόμια για να βοηθήσουν στον εντοπισμό υπόπτων, έπειτα από δύο ισλαμιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο μήνα στη χώρα.

Εκατό Έλληνες αναζητά ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος

Εκατό Έλληνες πολίτες που θέλουν να συμβάλουν στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού διαστημικού προγράμματος, έχουν την ευκαιρία να το κάνουν.

Στις 10 Σεπτεμβρίου ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) διοργανώνει ταυτόχρονα

30 νεκροί, 100 τραυματίες σε βομβιστική επίθεση στην Τουρκία

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν και σχεδόν 100 τραυματίστηκαν στη βομβιστική επίθεση που διαπράχθηκε αργά χθες βράδυ ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη μια γαμήλια τελετή στη Γκαζιάντεπ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιοχής.