Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Νεαροί Άγγλοι επιτέθηκαν σε Έλληνες στο Λονδίνο επειδή μιλούσαν Ελληνικά !

Καλησπέρα, χθες το βράδυ (19/08/2016) περίπου 23:00 απολάμβανα με την παρέα μου μια βόλτα δίπλα από τον Τάμεση (southbank, μπροςτα στο national theater) μιλώντας στα ελληνικά. Ήμαστε 2 αγόρια και 2 κορίτσια που απλα περπατούσαμε συζητώντας και γελώντας μέσα στην ευχάριστα δροσερή

Προς μερική απαγόρευση της μπούρκας η Γερμανία

Ο χριστιανοδημοκράτης ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ ήταν σαφής όταν δήλωνε χθες μετά το πέρας της συνάντησης των συντηρητικών υπουργών Εσωτερικών στην γερμανική πρωτεύουσα ότι στόχος είναι ένας νόμος που να απαγορεύει την μπούρκα σε σχολεία και πανεπιστήμια, τις δημόσιες υπηρεσίες, τα δικαστήρια και το οδήγημα.

Γερμανός τουρίστας δεν πλήρωσε ταξιτζή με τη δικαιολογία ότι χρωστάτε στη χώρα μου

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, στο Ηράκλειο της Κρήτης, με «πρωταγωνιστές» δυο Γερμανούς τουρίστες κατά τη διάρκεια της μετάβασής τους από ξενοδοχείο της Αγίας Πελαγίας στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου.

Μέρκελ: Η μπούρκα εμποδίζει την ενσωμάτωση των μουσουλμάνων

Εναντίον μιας γενικευμένης απαγόρευσης της μπούρκας στη Γερμανία τάχθηκε η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, προειδοποίησε ωστόσο ότι η χρήση του χαρακτηριστικού ενδύματος των γυναικών μουσουλμάνων εμποδίζει την ενσωμάτωσή τους στην γερμανική κοινωνία.