Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Έλληνες οπλίτες στον γερμανικό στρατό;

Μία ρηξικέλευθη πρόταση: η γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προτείνει να ενταχθούν στο γερμανικό στρατό επαγγελματίες οπλίτες από άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ....

Γέφυρα Ελλάδας - Αφρικής στην εκπαίδευση με πρωτοβουλία δύο Ελλήνων

Στα βάθη της Αφρικής, δύο αδέλφια από την Ελλάδα, η Μαριλένα και ο Κωνσταντίνος Μαραγκός, παλεύουν για να προσφέρουν βοήθεια σε
άτομα όλων των ηλικιών, έχοντας στο επίκεντρο την εκπαίδευση.

Συρρίκνωση 13% στα κέρδη της Deutsche Telekom

Πτώση της τάξης του 13% εμφάνισαν τα καθαρά κέρδη της Deutsche Telekom, κατά τη διάρκεια του β’ τριμήνου του 2016.
Συγκεκριμένα, η κερδοφορία της γερμανικής εταιρείας υποχώρησε στα 621 εκατ. ευρώ, έναντι 712 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του 2015.

Αυστρία: Καταδίκη 18χρονου για νεοναζιστική δραστηριότητα στο Facebook

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών, στη βάση του αποκαλούμενου «Νόμου Απαγόρευσης» με τον οποίο διώκεται μεταπολεμικά στην Αυστρία η οποιαδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με τον ναζισμό, επέβαλε σήμερα το ομόσπονδο δικαστήριο του Σάλτσμπουργκ σε έναν 38χρονο Αυστριακό, για επανειλημμένες αναρτήσεις από φωτομοντάζ με ναζιστικό περιεχόμενο στο Facebook, το καλοκαίρι του 2013.

Γερμανία: 2 εκατ. θέσεις εργασίας από μετανάστες επιχειρηματίες

Ξένοι επιχειρηματίες έχουν δημιουργήσει δύο εκατομμύρια θέσεις εργασίας στη Γερμανία, έναν αριθμό ο οποίος έχει αυξηθεί εκθετικά τα τελευταία δέκα χρόνια, σύμφωνα με μια μελέτη του Ινστιτούτου Μπέρτελσμαν η οποία δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη.