Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Οι γερμανικές ομοσπονδιακές πολιτείες επιδιώκουν την απαγόρευση της μπούρκα

Η πρωτοβουλία υποστηρίχθηκε από τον επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων στη Γερμανία, Josef Schuster, ο οποίος είπε ότι κανείς ειδικός για το Ισλάμ δεν μπορεί να εξηγήσει τι είδους θρησκευτικό διάταγμα υποχρεώνει μια γυναίκα να κρύψει το πρόσωπό της.

Νεκρός από αστυνομικά πυρά ύποπτος για τρομοκρατία στον Καναδά

Οι αρχές του Καναδά σκότωσαν έναν ύποπτο για τρομοκρατική δράση το βράδυ της Τετάρτης, όπως μετέδωσε η εθνική τηλεόραση της χώρας, μετά την αξιολόγηση αξιόπιστων πληροφοριών για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση.

Στο στόχαστρο της Interpol για πειρατεία ταινιών 41χρονη ΕλληνοΑμερικανή

Στο στόχαστρο της Interpol για πειρατεία ταινιών βρίσκεται μια 41χρονη Ελληνίδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδα «Guardian» η γυναίκα ονομάζεται Ζωή Μερτζανή και κατηγορείται στις ΗΠΑ για παράνομο ανέβασμα ταινιών στην ιστοσελίδα NinjaVideo, η οποία πλέον βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Αυξάνονται οι μετανάστες στα σύνορα Ελβετίας - Ιταλίας

Η Διεθνής Αμνηστία προειδοποίησε πως αυξάνονται συνεχώς οι μετανάστες σε περιοχές κοντά στα σύνορα της Ιταλίας με την Ελβετία, ενώ απαίτησε από τις ελβετικές αρχές να δώσουν εξηγήσεις έπειτα από καταγγελίες παιδιών πως...
εμποδίστηκαν να περάσουν τα σύνορα παρότι προσπαθούσαν να επανεννωθούν με συγγενείς ή ακόμη και με τους γονείς τους που ζουν στην ελβετική επικράτεια.

Βρετανία : Ο χορός του Έλληνα παπά σε γάμο που τρέλανε το Μπέρμιγχαμ


Ο πάτερ Βαΐσιος και ο νησιώτικος χορός του σε ελληνικό γάμο στο
Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας έκλεψαν την παράσταση ακόμα και από τον γαμπρό και τη νύφη.

Γερμανός ψυχίατρος θα μελετήσει τους εγκεφάλους των προσφύγων

Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι στις ψυχικές παθήσεις όπως η σχιζοφρένεια, η κατάθλιψη και το μετατραυματικό στρες. Ένας διακεκριμένος Γερμανός ψυχίατρος θέλει να εμβαθύνει στο πρόβλημα, κάνοντας την πρώτη συστηματική μελέτη στους εγκεφάλους τους, με τη χρήση των κατάλληλων απεικονιστικών τεχνικών.

Δυο σχεδιάστριες της Θεσσαλονίκης στα παρισινά σαλόνια μόδας!Είναι οι πρώτες μέρες του Αυγούστου. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κυκλοφορεί ελάχιστος κόσμος. Πάνω από την Εγνατία, στην παλιά γειτονιά των βιοτεχνιών, που έσφυζε κάποτε από ζωή, εκεί που ανέπνεε η Θεσσαλονίκη τα χρυσά χρόνια του ενδύματος