Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Οικογένεια από την Γερμανία ζητά άσυλο στη Ρωσία λόγω μεταναστών !

Η Καρόλα Γκρίσμπαχ με τον σύζυγό της Αντρε, τις δύο τους κόρες και τα τέσσερα τους εγγόνια ταξίδεψαν από τη βόρεια Γερμανία στη Μόσχα, για να ζητήσουν άσυλο στη Ρωσία.
Ο λόγος; Οπως ισχυρίζονται δεν αισθάνονται ασφαλείς στην πατρίδα τους, εξαιτίας της εισροής μεταναστών.

Επίθεση κατά της ελληνικής κυβέρνησης εξαπολύει η γερμανική εφημερίδα Bild

Με τίτλο «Ετσι κοροϊδεύουν οι Έλληνες με τις μεταρρυθμίσεις» η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία γερμανική εφημερίδα επικαλείται στοιχεία έρευνας του Ινστιτούτου Έρευνας Ρυθμιστικών Πολιτικών σύμφωνα με την οποία μόνο το 13% των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί υλοποιείται πραγματικά.

Γερμανική ασφαλιστική εταιρία προσφέρει ασφάλιση για κυνηγούς Pokemon !

Μία γερμανική ασφαλιστική εταιρία προσφέρει το πρώτο εξειδικευμένο πακέτο ασφάλισης για …κυνηγούς Πόκεμον. Ωστόσο, οι καταναλωτικές οργανώσεις εκφράζουν σοβαρές επιφυλάξεις. Οι φίλοι του Pokemon Go μάλλον θα αρχίσουν να αποθηκεύουν στο smartphone και το τηλέφωνο του ασφαλιστή τους:

Απίστευτο μπάχαλο σε κέντρο κράτησης προσφύγων στη Γερμανία

Ένας Κινέζος τουρίστας, ο οποίος σκόπευε να περιηγηθεί στην Ευρώπη, βρέθηκε εγκλωβισμένος τον Ιούλιο σε ένα… κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Γερμανία εξαιτίας ενός γραφειοκρατικού λάθους, το οποίο επιτάθηκε και από την αδυναμία επικοινωνίας μαζί του σε οποιαδήποτε γλώσσα πέραν των κινεζικών.

Συνελήφθη «υψηλόβαθμο στέλεχος» των Τζιχαντιστών στην Γερμανία

Στα χέρια της γερμανικής αστυνομίας είναι «υψηλόβαθμο στέλεχος» του Ισλαμικού Κράτους που σχεδίαζε να επιτεθεί κατά την έναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.