Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

80% των Γερμανών ενάντια στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ

Το 80% των Γερμανών τάσσεται κατά της μεσοπρόθεσμης ή μακροπρόθεσμης ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ μόλις το 5% εκφράζει κατανόηση για τη συμπεριφορά της τουρκικής κυβέρνησης μετά την απόπειρα πραξικοπήματος. Συντριπτική είναι και η πλειοψηφία εκείνων που θα ήθελαν αποφασιστικότερη στάση της κυβέρνησής τους έναντι του Ταγίπ Ερντογάν.

Συναγερμός στο Παρίσι - Εκκενώνεται ο Πύργος του Άιφελ

Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές στο Παρίσι καθώς εντοπίστηκε ύποπτο πακέτο στον Πύργο του Άιφελ, με συνέπεια να ενεργοποιηθεί αμέσως η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και ο στρατός και να διαταχθεί η εκκένωση της περιοχής.

Τζιχαντιστές οι καθοδηγητές των δύο επιθέσεων στην Γερμανία

Οι δράστες των δύο επιθέσεων που σημειώθηκαν στα τέλη Ιουλίου στη Γερμανία, την ευθύνη για τις οποίες ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, βρίσκονταν σε επαφή με εκπροσώπους της τζιχαντιστικής οργάνωσης --κυρίως στη Σαουδική Αραβία-- που τους συμβούλευαν για το πώς να δράσουν, υποστηρίζει το περιοδικό Der Spiegel.

Ασυγκράτητοι Γερμανοί τουρίστες κάνουν σεξ στην «καρδιά» ιταλικής πόλης

Δεν κατάφεραν να χαλιναγωγήσουν το ερωτικό τους πάθος δύο νεαροί Γερμανοί, οι οποίοι μην μπορώντας να συγκρατήσουν τις ορμές τους κατέληξαν να κάνουν σεξ στην «καρδιά» ιταλικής πόλης.

11χρονο αγόρι έκλεψε λεωφορείο στο Ingolstadt

Ένα νεαρό αγόρι το οποίο φαίνεται να έχει ως όνειρο του να γίνει ένας οδηγός λεωφορείου αποφάσισε να κάνει μια βόλτα μέσα από τη βαυαρική πόλη του Ingolstadt.

Γερμανία: Έρευνα για τον θάνατο τριών καρκινοπαθών

Έρευνα μετά τον θάνατο τριών καρκινοπαθών που λάμβαναν «εναλλακτική» θεραπεία σε μια γερμανική ογκολογική κλινική κοντά στα σύνορα Ολλανδίας και Γερμανίας άρχισαν οι γερμανικές αρχές με τη στήριξη της αστυνομίας και της εισαγγελίας της Ολλανδίας.