Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Forbes: Τρεις ελληνικές οικογένειες στη λίστα των πλουσιότερων οικογενειών της Αμερικής


Τρεις οικογένειες με ελληνική καταγωγή συμπεριλαμβάνονται φέτος στη λίστα με τις πλουσιότερες οικογένειες της Αμερικής που δημοσιεύει το Forbes.
Συνολικά, στη λίστα των δισεκατομμυριούχων οικογενειών κατάφεραν να συμπεριληφθούν μόλις 185 οικογένειες, εκ των οποίων 3 έχουν ελληνική καταγωγή.

Εντατικές προετοιμασίες για το φεστιβάλ του Καθεδρικού Βοστώνης

Ο Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Βοστώνης ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς για το ετήσιο ελληνικό φεστιβάλ του, το οποίο φέτος θα γίνει το τριήμερο 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου στον περίβολο του Κοινοτικού Κέντρου στη διεύθυνση 162 Goddard Avenue στο Brookline της Μασαχουσέτης.

Γερμανία: Καταδικάστηκαν πρώην πράκτορες για δολοφονίαΔύο πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της πρώην Γιουγκοσλαβίας καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη από γερμανικό δικαστήριο για τον φόνο ενός Γιουγκοσλάβου αντιφρονούντα στη Βαυαρία πριν από 30 και πλέον χρόνια. Το δικαστήριο του Μονάχου έκρινε τους Κροάτες Γιόσιπ Πέρκοβιτς, 71 ετών και Ζντράβκο Μούστατς, 74 ετών,

Ο Ελληνογερμανός που προσέφερε 66 ηλεκτρικά κρεβάτια στην Κοζάνη !Μία όμορφη ιστορία από την Κοζάνη στη Βόρεια Ελλάδα ξετυλίγει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο λόγος για τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος από μικρός αναζητούσε ένα καλύτερο μέλλον κι έτσι αποφάσισε να πάρει τη ζωή στα "χέρια" του και να ξενιτευτεί, αλλά ποτέ δεν ξέχασε τη γενέθλια γη.

Δράστης σε αμόκ στο Λονδίνο - Μια νεκρή από μαχαίρι, πέντε τραυματίες

Η αστυνομία δηλώνει ότι η κατάσταση της ψυχικής υγείας του δράστη, ήταν σημαντικός παράγοντας στην επίθεση με μαχαίρι που έγινε στο κεντρικό Λονδίνο, με συνέπεια το θάνατο μιας γυναίκας και τον τραυματισμό άλλων πέντε ανθρώπων.