Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Έκαναν σεξ δημόσια σε πάρκο του Βερολίνου !Είναι γνωστό ότι όταν θες κάποιον πολύ δεν υπολογίζεις τίποτα… Τι κι αν είναι πάρκο; Τι κι αν είναι μέρα μεσημέρι και παίζουν παιδιά; Αν θες να βγάλεις τα μάτια σου… όλα αυτά σου φαίνονται λεπτομέρειες!

Γερμανία: Σενάρια για επιχειρήσεις του στρατού στο εσωτερικό

Μετά τις αιματηρές επιθέσεις που σημειώθηκαν τον Ιούλιο, αναζωπυρώνεται στη Γερμανία η συζήτηση για το ενδεχόμενο ανάπτυξης του γερμανικού στρατού στο εσωτερικό της χώρας. Διαφωνούν οι Σοσιαλδημοκράτες.
Η εμπλοκή της Bundeswehr (του γερμανικού στρατού), όπως αναφέρει η Deutsche Welle, αφορά στο υποθετικό σενάριο μιας μεγάλης τρομοκρατικής επίθεσης στη Γερμανία, πιθανότατα σε πολλές και διαφορετικές περιοχές ταυτόχρονα.

Bild: Πού πήγε η βοήθεια που υποσχέθηκαν οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα;

Τι απέγινε με τους ειδικούς, νομικούς και μεταφραστές που υποσχέθηκαν οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα στο πλαίσιο της συμφωνηθείσας βοήθειας για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης;
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής Bild, όπως αναμεταδίδει η DW,  οι υπόλοιπες

Βιέννη: Μην πηγαίνετε διακοπές στην Τουρκία

Μια αποτρεπτική επιγραφή για όσους επιθυμούν να επισκεφτούν την Τουρκία, έκανε την εμφάνισή της στο αεροδρόμιο της Βιέννης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Οι Τζιχαντιστές απειλούν ευθέως τον Πάπα και την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία !

Κηρύττουν το μίσος, απειλούν με νέες επιθέσεις, θέτουν στο στόχαστρό τους τον Πάπα Φραγκίσκο, αλλά και την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, «βλέπουν» στο πρόσωπο του Δαρβίνου, του Μαρξ, του Νίτσε και του Φρόιντ τους υπεύθυνους για τη «δυτική παρακμή»…

Τρόμος στις ΗΠΑ: Άλλα δέκα κρούσματα Ζίκα επιβεβαιώθηκαν στη Φλόριντα

Οι αρχές της Πολιτείας της Φλόριντας εντόπισαν άλλα 10 κρούσματα του ιού Ζίκα και ζήτησαν από τα ομοσπονδιακά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) να στείλουν ειδικούς στην περιοχή για να βοηθήσουν στις έρευνες σχετικά με την επιδημία.

Ιταλία: Κακοποίηση παιδιών σε παιδικό σταθμό

Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη και των υπεύθυνων παιδαγωγών ιδιωτικού παιδικού σταθμού προχώρησε η αστυνομία στο Μιλάνο, με την κατηγορία σοβαρών κακοποιήσεων σε βάρος 12 μικρών παιδιών.