Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Κίνδυνος για νέες τρομοκρατικές επιθέσεις στην ΕΕ

Η Ευρώπη διατρέχει μεγάλο κίνδυνο να δεχθεί και άλλες επιθέσεις λόγω της μη ελεγχόμενης μετανάστευσης, που έχει καταστήσει ευκολότερη τη διέλευση των δραστών αλλά και όπλων από τα σύνορα της ΕΕ, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο.

Η πλειονότητα των Γερμανών απορρίπτει την πολιτική ασύλου της Μέρκελ

Tο 57% των Γερμανών απορρίπτει την πολιτική της Γερμανίδας καγκελαρίου για την παροχή ασύλου στους πρόσφυγες, ενώ πάνω από το 50% θεωρεί ότι δεν λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψιν οι ανησυχίες των πολιτών.

18χρονη έμεινε έγκυος κατά τις σεξουαλικές επιθέσεις στην Κολωνία

Τη συγκλονιστική ιστορία μιας νεαρής Γερμανίδας η οποία έμεινε έγκυος όταν ένας έπεσε θύμα βιασμού κατά τις μαζικές επιθέσεις της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, φιλοξένησε στην ιστοσελίδα της η «Daily Mail».

Θετικές εξελίξεις για το ελληνικό σχολείο Μονάχου

Στη συνάντηση μεταξύ αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου και της ελληνικής πλευράς με επικεφαλής τον υφυπουργό Παιδείας Θ. Πελεγρίνη σημειώθηκε καταρχήν συμφωνία για τη συνέχεια.Συγκεκριμένα η ελληνική πλευρά οφείλει να καταθέσει την οικονομικοτεχνική μελέτη το αργότερο μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2016. Στην συνέχεια την πρόταση θα καταθέσει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου στην επόμενη ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου στις 6.10.2016.

Αναζήτηση Μηχανοδηγών Τρένων στο Μόναχο

H Axia Personal αναζητά για τον προαστιακό σιδηρόδρομο (S – Bahn) του Μονάχου
Μηχανοδηγούς Τρένων *Παρέχεται 12μηνη εκπαίδευση επί πληρωμή στο επάγγελμα του μηχανοδηγού Δείτε την αγγελία:
https://goo.gl/qTcrQM

Δεν επιτρέπεται είσοδος στη Σερβία, χωρίς διαβατήρια ή νέου τύπου ταυτότητες

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όσους ταξιδεύουν οδικώς για Ελλάδα, ότι δεν τους επιτρέπεται η είσοδος στη Σερβία, εάν δεν κατέχουν εν ισχύει διαβατήρια ή νέου τύπου αστυνομικές ταυτότητες (αναγραφή ονόματος και επωνύμου με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες).

Mέρκελ: Έχουμε πόλεμο με τον ISIS, όχι με το Ισλάμ

Πεπεισμένη ότι η Γερμανία «θα τα καταφέρει» να ανταποκριθεί στην πρόκληση τόσο της προσφυγικής κρίσης, όσο και της «ισλαμιστικής τρομοκρατίας» δήλωσε εκ νέου η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, η οποία δήλωσε για πρώτη φορά ότι «ο ριζοσπαστικός ισλαμισμός έχει φθάσει στην Γερμανία» και έκανε λόγο για «πόλεμο» εναντίον του λεγόμενου «Ισλαμικού Κράτους», αλλά όχι

Συναγερμός στην Κολωνία - Εισβολή ενόπλου σε γραφείο ευρέσεως εργασίας

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Κολωνίας, αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας ένοπλος άντρας έχει εισβάλλει μέσα σε γραφείο ευρέσεως εργασίας. Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και οι αρχές βρίσκονται επί ποδός, ενώ αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το αν ο δράστης κρατά ομήρους.