Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

"Χάθηκε" το ελληνικό σχολείο του Μονάχου

Οι "φίλοι μας" βρήκαν την ευκαιρία σε μια περίοδο με ανύπαρκτη κυβερνηση και ακόμα πιο ανύπαρκτη πολιτική ηγεσία ,με ενα πανούργο σχέδιο να κάνουν ανάκληση του οικοπέδου και προφανώς "δεν θα ανοίξει μύτη" .Η κάθε ολα νόμιμη ,πόλη του Μονάχου αφαίρεσε απο τα παιδιά νας το δικαίωμα να σταματήσουν να στεγάζονται ακόμη και σε κτήρια πρώην αποθήκες ξυλείας η δίπλα σε οίκους ανοχής

258 MW υπεράκτιων αιολικών στη Γερμανία κατά το α΄ εξάμηνο

Η Γερμανία συνέδεσε 258 μεγαβάτ υπεράκτιων αιολικών πάρκων στο δίκτυό της κατά το α’ εξάμηνο του 2016, ενώ αναμένονται εγκαταστάσεις 700 μεγαβάτ συνολικά στο έτος, σύμφωνα με έκθεση της Deutsche Windguard.

Ryanair: Νέο δρομολόγιο Χανιά-Μπίρμινγκχαμ

Tην ένταξη νέου δρομολογίου Χανιά-Μπίρμινγκχαμ στο καλοκαιρινό πρόγραμμά της για το 2017, το οποίο θα ξεκινήσει από τις 28 Μαρτίου, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Το ξενοδοχείο στην Ελβετία που δεν έχει τοίχους αλλά… έχει μπάτλερ!

Μια διαφορετική εμπειρία για ύπνο κάτω από τα αστέρια με θέα τις ελβετικές Άλπεις – Οι κρατήσεις γίνονται την περίοδο μεταξύ άνοιξης και φθινοπώρου, αλλά οι υπεύθυνοι προειδοποιούν ότι ο άσχημος καιρός θα μπορούσε να επιφέρει ακυρώσεις

Για δεύτερη νύχτα βίαια επεισόδια στο Παρίσι

Για δεύτερη νύχτα συνεχίστηκαν τα επεισόδια βόρεια του Παρισιού, με εξαγριωμένους νεαρούς να πετούν βόμβες μολότοφ κατά της αστυνομίας και να βάζουν φωτιά σε αυτοκίνητα.

Γερμανική Αριστερά Die Linke: Διέσπασε την Ευρώπη το ευρώ

Η Σάρα Βάγκενκνεχτ θεωρεί την εισαγωγή του ευρώ λάθος, διότι «διέσπασε την Ευρώπη» και γι΄ αυτό χρειάζεται επειγόντως μεταρρύθμιση. Εάν δεν γίνει μεταρρύθμιση, τότε θα πρέπει μεμονωμένες χώρες να εγκαταλείψουν την Ευρωζώνη και πρώτη θα είναι η Ιταλία, είπε η η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς Die Linke, σε συνέντευξή της στην «Die Zeit».

«Η Γερμανία πρέπει να περιμένει επιθέσεις από «μοναχόλυκους» τζιχαντιστές»

Η Γερμανία θα πρέπει να περιμένει επιθέσεις από τζιχαντιστές «μοναχικούς λύκους», ανάλογες με αυτήν που πραγματοποίησε 17χρονος πρόσφυγας σε τρένο με τσεκούρι τη νύχτα της Δευτέρας, τόνισε ο Γερμανός υπουργός ΕσωτερικώνΤόμας Ντε Μεζιέρ.