Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Ο Πρεβεζάνος Ευάγγελος Σμπόνιας νέος προπονητής του Sonnenhof Grassaspach

Ο 33χρόνος προπονητής ποδοσφαίρου, κάτοχος διπλώματος Α΄ License, μετά από 7 πετυχημένα χρόνια στις ανώτερες ερασιτεχνικές κατηγορίες της Γερμανίας, από την προηγούμενη εβδομάδα είναι ο δεύτερος προπονητής σε μια από τις πιο οργανωμένες και πλούσιες ομάδες της Γ΄ εθνικής, του SG Sonnenhof Grassaspach.

Ο Τζέιμς Σταυρίδης υποψήφιος αντιπρόεδρος της Χίλαρι Κλίντον

Το όνομα του ελληνικής καταγωγής ναυάρχου εν αποστρατεία και πλέον πρύτανη της σχολής Φλέτσερ του Πανεπιστημίου Tufts Τζέιμς Σταυρίδη περιλαμβάνεται στην τελική λίστα των υποψηφίων αντιπροέδρων της Χίλαρι Κλίντον.

Εκδηλώσεις Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού με αφετηρία το Βερολίνο

Η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού, η οποία έχει ως στόχο τη διατήρηση της μνήμης των δύο ηρώων, διοργανώνει και φέτος εκδηλώσεις, με αφετηρία το Βερολίνο, με την Πορεία Ελευθερίας Μοτοσικλετιστών, όπως είχε ξεκινήσει το 1996, και στην οποία θα συμμετέχουν η αδελφή και η κόρη του Τάσου Ισαάκ.

Σκότωσε μερικά από τα παιδιά της.....στη Βαυαρία«Οταν αυτά έκλαιγαν, τους έκλεινα το στόμα, μέχρι που σταματούσαν να αναπνέουν», είπε στην κυνική της ομολογία η 45χρονη

Είναι από τις ιστορίες που όταν τις διαβάζεις απλά δεν μπορείς να τις πιστέψεις. Μια μητέρα ομολόγησε πως δολοφόνησε τα παιδιά της αλλά δεν θυμάται πόσα ήταν.

Αφοπλισμός βόμβας του Β΄ΠΠ στο εργοστάσιο της VW στο Wolfsburg

Oι γερμανικές αρχές αφόπλισαν βόμβα βάρους 250 κιλών απομεινάρι του Β΄Παγκοσμίου η οποία εντοπίστηκε σε βάθος μόλις 5,5 μέτρων στον περίβολο κτηριακών εγκαταστάσεων της VW στο Wolfsburg.

Η Γερμανία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ευρωζώνηςΓιατί είναι η συμβατική γερμανική άποψη για τη μακροοικονομία τόσο παράξενη; Και έχει σημασία;
Η απάντηση στο δεύτερο ερώτημα είναι πως έχει μεγάλη σημασία. Μέρος της απάντησης στην πρώτη είναι πως η Γερμανία είναι πιστωτής. Η χρηματοπιστωτική κρίση της έχει δώσει μια κυρίαρχη φωνή στα ζητήματα της ευρωζώνης. Αυτό είναι ζήτημα ισχύος και όχι δικαιώματος. Τα συμφέροντα των πιστωτών είναι σημαντικά. Όμως είναι μερικά, όχι γενικά συμφέροντα.

Ρεκόρ μετανάστευσης στη Γερμανία το 2015

2,1 εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες εισήλθαν τη χρονιά που πέρασε στη Γερμανία. Καθοριστικός παράγοντας για αυτό το ιστορικό ρεκόρ ήταν το προσφυγικό ρεύμα, το οποίο έχει περιοριστεί πλέον δραστικά.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑ 4-5ωρη ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ στο Μόναχο

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑ 4-5ωρη ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 09:00 ΕΩΣ 13:00-14:00 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΤΟ RIEM ΜΟΝΑΧΟΥ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤO ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝO: 0172/8190784

Καλοκαιρινή γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο Μονάχου Πυθαγόρας