Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Η Τρικαλινή μαέστρος που ξεχωρίζει στην ΕυρώπηΤελικά η οροφή, το ταβάνι της Ελλάδας και μάλιστα στην εποχή της κρίσης, είναι πολύ χαμηλό για να χωρέσει τους ανθρώπους της που θέλουν να ανοίξουν τα φτερά τους και να διαπρέψουν. Τα παραδείγματα πάμπολλα, μεταξύ αυτών και της Αγγελικής Πλόκα, που ανεβαίνει

25 στελέχη του ΥΠ.ΟΙΚ. πάνε Γερμανία για μαθήματα κατά της φοροδιαφυγής

Εικοσιπέντε στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς και της Οικονομικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τ. Αλεξιάδη, θα μεταβούν την προσεχή Κυριακή στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, στο πλαίσιο της ανταλλαγής τεχνογνωσίας για την αντιμετώπιση υποθέσεων φοροδιαφυγής, διαφθοράς και λαθρεμπορίου.

Σκάνδαλο Siemens: Κάθε λεπτό παραγράφονται αδικήματα

Εν μέσω ενστάσεων, αντιδράσεων και διακοπών, άρχισε η δίκη για το σκάνδαλο Siemens, ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς.
«Κάθε λεπτό που περνάει παραγράφονται αδικήματα», ανέφερε ο εισαγγελέας Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο οποίος άρχισε να εκδικάζει, εν μέσω αντιδράσεων για τη «Βαβέλ» των μεταφράσεων, την υπόθεση της σύμβασης 8002 του ΟΤΕ με τη SIEMENS, οκτώ μήνες μετά την πρώτη εκφώνησή της.