Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση Γενικού Προξενείου Μονάχου

Το Γενικό Προξενείο Μονάχου, όπως και πέρυσι, θα συμμετάσχει στις 7.7.2016 στη «Μεγάλη Νύχτα των Προξενείων». Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την Αρχή μας να γιορτάσουμε όλοι μαζί το σημαντικό αυτό πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού.

Ελληνική Χορωδία Μονάχου


Ο ομογενής που έχτισε μια αυτοκρατορία πουλώντας σάντουιτς σε εργάτες

Όταν δεν έχει να χάσεις τίποτα και η επιβίωση είναι η μόνη σου προοπτική, ρισκάρεις και μπορείς να κερδίσεις τα πάντα. Αυτό που χρειάζεται είναι η επιμονή και η σκληρή δουλειά. Και τα δύο

Η Ελληνίδα που πρωταγωνιστεί στο CSΙ Νέα Υόρκη

Γεννημένη στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, η Μελίνα Κανακαρίδη έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι σε ηλικία μόλις οκτώ ετών. Σήμερα θεωρείται μία από τις πλέον γνωστές τηλεοπτικές ηθοποιούς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ενώ ο ρόλός της Stella Βonasera στη σειρά «CSΙ Νέα Υόρκη», για την οποία ήταν και υποψήφια για βραβείο Εmmy, εκτόξευσε τη δημοφιλία της.

430.000 Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό τα τελευταία 8 χρόνια !

Μαζικό είναι το κύμα της φυγής για τους Έλληνες καθώς, σχεδόν, μισό εκατομμύριο πολίτες (427.000) εγκατέλειψαν τη χώρα για μια καλύτερη ζωή από το 2008 έως σήμερα. Μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται για νέους, μορφωμένους και με επαγγελματική εμπειρία. 

Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Brexit στο Λονδίνο

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο κεντρικό Λονδίνο για να διαμαρτυρηθούν κατά του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ.