Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Ανακαλεί η Άγκυρα τον πρεσβευτή της στο Βερολίνο

Έντονες αντιδράσεις στην Άγκυρα προκαλεί η υπερψήφιση από το γερμανικό κοινοβούλιο της απόφασης με την οποία χαρακτηρίζονται ως «γενοκτονία» οι σφαγές των Αρμενίων από τις Οθωμανικές δυνάμεις το 1915.

ΗΠΑ: Νεαρή δασκάλα έμεινε έγκυος από 13χρονο μαθητή!

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ μετά την αποκάλυψη ότι οι Αρχές αναζητούν μια 24χρονη δασκάλα που διατηρούσε για μήνες σχέση με ανήλικο μαθητή, από τον οποίο μάλιστα έμεινε και έγκυος!

Η Heide και ο Armin Buhrle, από τη Στουτγάρδη έχουν πάει 65 φορές στη Ρόδο !

Τιμητικές διακρίσεις στη Heide και στον Armin Buhrle, από τη Στουτγάρδη...
της Γερμανίας, απένειμε ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Εγκαινιάστηκε στην Ελβετία η μεγαλύτερη σήραγγα του κόσμου

Λέγεται «Σήραγγα Βάσης Γκόταρντ» και το όνομά της μάλλον δεν δείχνει το μέγεθος του επιτεύγματος: Διανοίχτηκε κάτω από τις ελβετικές Άλπεις και είναι η μεγαλύτερη και βαθύτερη σιδηροδρομική σήραγγα του κόσμου, μετρώντας 57 χιλιόμετρα και ξεπερνώντας, μετά από δύο δεκαετίες έργων, κάθε προηγούμενο έργο ανάλογης φιλοδοξίας.

Εκατό χιλιάδες μετανάστες θα φύγουν φέτος από τη Γερμανία

Περίπου 100.000 μετανάστες που δεν δικαιούνται άσυλο στη Γερμανία αναμένεται να εγκαταλείψουν τη χώρα έως το τέλος του έτους, είτε μέσω απελάσεων είτε μέσω εθελοντικών αποχωρήσεων, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ.