Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Η Πρεσβυτέρα κυρία Καλυψώ Δημητριάδη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Reutlingen

Μεθαύριο Παρασκευή 3 Ιουνίου 19:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Reutlingen, θα έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να έχουμε κοντά μας την ερίτιμο Πρεσβυτέρα κυρία Καλυψώ Δημητριάδη, που θα μας παρουσιάσει το έργο της "Άγγελοι της Ερήμου" και θα αποδώσει ποιητικά τον Βίο της Αγίας Αικατερίνης, συνοδεία Ύμνων και Εικόνων(Διαφανειών).

Ελληνίδα νοσηλεύτρια: «Ήρθα στη Γερμανία και σώθηκα»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ
Η γυναίκα περιγράφει τα πλεονεκτήματα του γερμανικού συστήματος και εξηγεί γιατί δεν σκοπεύει να επιστρέψει ποτέ στην Ελλάδα.

Ψηφίστε εδώ την Ελληνίδα υποψήφια Miss USA

Στις 5 Ιουνίου μια Ελληνίδα καλλονή, η οποία ξεχωρίζει όχι μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για τη δύναμη της ψυχής της, θα διεκδικήσει τον τίτλο της Miss USA.

Βιβλικές καταστροφές σε Γερμανία, Αυστρία και Γαλλία

 Κατακλυσμιαίες βροχές προκάλεσαν νέες πλημμύρες σήμερα στη Γαλλία, την Αυστρία και τη νότια Γερμανία, όπου περισσότεροι από 200 μαθητές προετοιμάζονται να περάσουν τη νύχτα στο σχολείο τους.

Σουβλάκι nutella, με πίτα ντόνατ και γύρο μερέντα στο Σίδνει

Έλληνες στο Σίδνεϊ είχαν την περίφημη ιδέα να φτιάξουν το σουβλάκι στη γλυκιά του έκδοση, ονομάζοντάς το Tellabab.

Πωλείται BMW 318 με 167.000 χιλιόμετρα μόνο 250 ευρώ
Πωλείται BMW 318 με 167.000 χιλιόμετρα σε  πλήρη λειτουργία , χωρίς Tuv από τον Απρίλιο, μόλις 250 ευρώ. Στο αυτοκίνητο έχουν μπει καινούργια φρένα πριν από λίγες ημέρες. Για να περάσει TUV