Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Τρόμος στο Λονδινο από το προϊστορικό ψάρι που τρώει ανθρώπινο κρέας

Προειδοποίηση προς τους κολυμβητές απεύθυναν οι αρμόδιοι στην Βρετανία, αφού όσο περισσότερο καθαρίζουν τα νερά των ποταμών της χώρας τόσο σε μεγαλύτερους αριθμούς εμφανίζονται ψάρια επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

Άμεση ρωσική προειδοποίηση σε Γερμανία και ΝΑΤΟ

Ρωσικό ΥΠΕΞ : « Η ανάπτυξη στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη είναι το «νέο Βήμα» για να επιδεινωθεί η περιφερειακή ασφάλεια»
Η επιστροφή αμερικανικών πάνοπλων στρατιωτικών σχηματισμών στην Ευρώπη,

Έλληνες της Γερμανίας: Κατάθλιψη, εκμετάλλευση και λάντζα!

Ενώ παρατηρείται αυξημένη ροή Ελλήνων κυρίως ανειδίκευτων εργατών που φεύγουν για μετανάστες στη Γερμανία, αίσθηση και θλίψη προκαλούν αναφορές που θέλουν έναν σημαντικό αριθμό συμπατριωτών μας να επισκέπτεται συχνά τα Εξωτερικά Ιατρεία Ψυχικής Υγιεινής στο Βερολίνο εξαιτίας ψυχικών διαταραχών, κατάθλιψης, διαταραχών προσαρμογής και προσωπικότητας.

31 πράγματα που θα καταλάβουν μόνο οι Έλληνες που ζουν στη Γερμανία

Πραγματικά, ο τελευταίος καιρός δεν είναι εύκολος για σένα. Μένεις σε μία χώρα, που καταφέρεται ενάντια σε σένα και τους συμπατριώτες σου.
Διαρκώς έχεις την αίσθηση, πως θα πρέπει να απαντήσεις. Αλλά, παρόλα αυτά, περνάς καλά εδώ. Όπως τα περνάς εσύ, τα περνούν αυτές τις ημέρες και πολλοί από του 328.564 πολίτες ελληνικής καταγωγής αυτής της χώρας.

Τα 2/3 των Γερμανών αντίθετα στη συμφωνία της ΕΕ με την Άγκυρα

Η γερμανική κυβέρνηση δεν αναμένει ότι η Τουρκία θα εξασφαλίσει τη χωρίς βίζα είσοδο των πολιτών της στην ΕΕ πριν από το 2017, επειδή η Άγκυρα δεν θα έχει εκπληρώσει τα κριτήρια γι” αυτό ως το τέλος του έτους, γράφει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Bild, επικαλούμενη πηγές στο Βερολίνο.

Αυστρία: Ένοπλος σκότωσε δύο άτομα σε συναυλία και τραυμάτισε 11

Με αίμα βάφτηκε συναυλία στην Αυστρία, όπου ένοπλος σκόρπισε τον πανικό, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ο δράστης σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 11, σε συναυλία στη δυτική Αυστρία και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.