Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Κύπρος Βουλευτικές εκλογές 2016: Που ψηφίζω

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 διεξάγονται οι εθνικές βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο για την ανάδειξη των νέων 56 μελών του Εθνικού Κοινοβουλίου. Οι εκλογές πραγματοποιούνται σχεδόν ενάμισι μήνα μετά την έξοδο της Κύπρου από το μνημόνιο. Η ψηφοφορία ξεκινά στις 7 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 6 το απόγευμα, με διάλειμμα μιας ώρας, στις 12 το μεσημέρι. [Βρείτε το εκλογικό τμήμα όπου θα ψηφίζετε επιλέγοντας το link στο τέλος του άρθρου].

Τον Στάινμαϊερ προτιμούν οι Γερμανοί για υποψήφιο Καγκελάριο

Τον υπουργό Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ προτιμούν ως υποψήφιο καγκελάριο των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) οι Γερμανοί έναντι του αρχηγού του κόμματος και αντικαγκελάριου Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, όπως φαίνεται σε νέα έρευνα, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει την κρίση στυς κόλπους του SPD.

Wi-fi σε εκκλησίες του Βερολίνου και του Βρανδεμβούργου !

Δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, σε λίγο καιρό, αναμένεται να έχουν οι πιστοί σε 220 Προτεσταντικές εκκλησίες του Βερολίνου και το Βρανδεμβούργου, ενώ μελλοντικά δωρεάν Wi-Fi θα παρέχεται σε επιπλέον 3.000 ναούς της ευρύτερης περιοχής, σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο RBB.

Αυξήσεις 4,8% στους μισθούς των εργαζομένων της Volkswagen

Η Volkswagen και το πανίσχυρο εργατικό συνδικάτο IG Metall συμφώνησαν σεμισθολογική αύξηση 4,8% για τους περίπου 120.000 εργαζομένους στα εργοστάσια της εταιρίας στη δυτική Γερμανία.