Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Το πρόγραμμα της ελληνικής εκκλησίας του Leonberg για την Μεγάλη Εβδομάδα


Διώχνουν τον επικεφαλής της γερμανικής CIAΗ γερμανική κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι οΓκέρχαρντ Σίντλερ, ο επικεφαλής της υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών BND, θα αποχωρήσει από τη θέση του δύο χρόνια νωρίτερα, αλλά δεν έκανε γνωστό τον λόγο γι' αυτήν την αιφνιδιαστική αλλαγή.

Στην πρώτη θέση ξανά το αεροδρόμιο της Αθήνας!Την πρώτη θέση στην κατηγορία του (4-20 εκ. επιβάτες) κατέκτησε με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών το αεροδρόμιο της Αθήνας στη μεγαλύτερη συνάντηση του κλάδου των αερομεταφορών «ROUTES Europe 2016» που έγινε στην Κρακοβία στις 23-26 Απριλίου.

Ενας 31χρονος πήδηξε από τη γέφυρα του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη

Ενας άνδρας πήδηξε σήμερα στο Ιστ Ρίβερ από τη διάσημη γέφυρα του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης με στόχο όπως όλα δείχνουν να αυτοκτονήσει, όμως κατάφερε να επιζήσει χωρίς να υποστεί μάλιστα σοβαρά τραύματα, γνωστοποίησε η αστυνομία.

Μεγάλη Τρίτη στον Ιερό Ναό του Reutlingen

Φώτο
 Chris Angela

Οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν χτύπημα στη Σουηδία

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι δυνάμεις ασφαλείας της Σουηδίας καθώς τις τελευταίες ώρες πληροφορίες λένε πως μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν μπει στη χώρα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου οι τζιχαντιστές έχουν φτάσει στην Στοκχόλμη και ετοιμάζουν να πραγματοποιήσουν χτύπημα εναντίον των πολιτών.

Ακυρώνονται 900 πτήσεις της Lufthansa από και προς Γερμανία

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται 895 πτήσεις από και προς γερμανικά αεροδρόμια την Τετάρτη εξαιτίας απεργίας του γερμανικού συνδικάτου Verdi.