Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ζητείται άτομο για εργασία σε γυραδικο στο Waiblingen

Ζητείται άτομο για εργασία σε γυραδικο όχι απαραίτητα έμπειρο. Ικανοποιητικος μισθός στη περιοχή Στουτγάρδη ( waiblingen ) πληροφορίες στο 01727454014 Χρηστος

Ζητείται άνδρας για κηπουρικες εργασίες στη Στουτγκάρδη

Ζητείται άνδρας για κηπουρικες εργασίες basis έως 450 ευρώ. Περιοχή Στουτγκάρδης. Πληροφορίες στην κύρια Κατερίνα στο τηλ. 015141863732.

Γυναίκα κρατούσε κλειδωμένη επί χρόνια την κόρη της στο Ρόζενχαϊμ

Η γερμανική αστυνομία διέσωσε νεαρή γυναίκα που πάσχει από διανοητική υστέρηση, την οποία κρατούσε απομονωμένη επί πολλά χρόνια η μητέρα της, η οποία βλέποντας τον δικαστικό κλητήρα στην πόρτα της προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Τρομοκράτες σχεδίαζαν χτύπημα σε 100 παραθαλάσσια θέρετραΔημοσίευμα της Bild προκαλεί συναγερμό στη Γερμανία, καθώς αναφέρεται σε τρομοκρατικό χτύπημα στις ακτές της Βαλτικής.

Οι γερμανικές Αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή και σύμφωνα με την εφημερίδα η ομοσπονδιακή

Παπανδρέου: Δεν ήθελα εγώ το ΔΝΤ, αλλά η Γερμανία

Τον δικό του απολογισμό για τα γεγονότα που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο, για την περίφημη φράση «λεφτά υπάρχουν», το δημοψήφισμα που δεν έγινε ποτέ και την «ανταρσία» εναντίον του από το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ το 2011 έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες, Λίγες μέρες πριν τη συμπλήρωσε έξι χρόνων από την περίφημη ανακοίνωση της εισαγωγής της χώρας στον πρώτο μηχανισμό στήριξης από το Καστελόριζο.

Stop στα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα από την Ολλανδία το 2025

Εάν θέλετε ν' αγοράσετε καινούργιο αυτοκίνητο και ζείτε στην Ολλανδία, σε λίγα χρόνια θα πρέπει υποχρεωτικά να επιλέξετε κάποιο ηλεκτροκίνητο.
Πρόσφατα, όπως αναφέρει το econews.gr, η κάτω Βουλή του ολλανδικού Κοινοβουλίου υιοθέτησε ένα ψήφισμα που προβλέπει την απαγόρευση πώλησης μη ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ακόμα και υβριδικών, από το 2025 και μετά.

Εκδήλωση μνήμης - "Οι αιτίες και το ιστορικό πλαίσιο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου"