Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Οι πρόσφυγες που θα έρχονται στη Γερμανία θα μαθαίνουν υποχρεωτικά γερμανικά

Οι ηγέτες των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού της Γερμανίας συμφώνησαν, σε μια συνάντηση που τελείωσε τα ξημερώματα σήμερα (Πέμπτη), σε ένα πακέτο αντιτρομοκρατικών μέτρων, είπαν πηγές του συνασπισμού.

Ομογενής προσφέρει 440 αρνιά σε άπορες οικογένειες της Καλύμνου !

Μαζί με πολλές ευχές από το μακρινό Ντάργουιν, ενόψει του Πάσχα , ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας Γιάννης Χαλίκος, που ποτέ δεν ξεχνά την ιδιαιτέρα του Πατρίδα την Κάλυμνο, θα διαθέσει 440 αρνιά σε άπορες οικογένειες του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr,  ο Γιάννης Χαλίκος έχει δώσει

Σήμανση οδού στα ελληνικά στη Νέα Υόρκη


Η παγκόσμια πρωτεύουσα, κατά πολλούς, Νέα Υόρκη, όπου πάρα πολλοί ομογενείς ζουν και διαπρέπουν για δεκαετίες, απέκτησε σήμανση δρόμου της στα ελληνικά. Πρόκειται για την οδό «Εθνικός Κήρυξ – Νational Herald Way».

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Αμστερνταμ λόγω ενός... μεθυσμένου

Ένας Πολωνός άστεγος, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, και δήλωνε ότι «είναι ένας τρομοκράτης» στάθηκε αιτία για την μερική εκκένωση χθες του αεροδρομίου Άμστερνταμ Σίπχολ, τρεις εβδομάδες μετά τις επιθέσεις στο γειτονικό Βέλγιο, διευκρίνισε σήμερα η αστυνομία.

Βρετανία: Έφηβοι σκότωσαν αθώο 42χρονο νομίζοντας πως είναι παιδόφιλος

Μια 15χρονη κοπέλα από τη Βρετανία έπεισε μια ομάδα εφήβων να «πάρουν τον νόμο στα χέρια τους» και να επιτεθούν σε έναν 42χρονο άνδρα πιστεύοντας (εσφαλμένα) ότι ήταν παιδόφιλος.