Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ενοικιάζεται δωμάτιο στο κέντρο του Μονάχουenikiazete domatio me balkoni ke mikri kouzina sto kentro tou monachou til. 01712424877 kirios Stefanos


Ζητειται ψήστης για ελληνικό εστιατόριο περιοχή ΣτουτγάρδηςΖητειται ψήστης η ζευγάρι μέχρι 40 ετών με λίγη προυπηρεσία για ελληνικό εστιατόριο περιοχή Στουτγάρδης τηλ 074579497824


Η Καβάλα τιμώμενη πόλη σε εαρινό πανηγύρι στη Νυρεμβέργη

Το εαρινό πανηγύρι International Tag (διεθνής ημέρα), που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου στη Νυρεμβέργη, είναι φέτος αφιερωμένο στην Ελλάδα και στην αδερφή πόλη Καβάλα.

Εντοπίστηκαν 30 τζιχαντιστές στην Κύπρο

Οι κυπριακές αρχές ασφαλείας εντόπισαν τους τελευταίους μήνες περισσότερους από 30 τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, οι οποίοι είχαν κοπό να ταξιδέψουν στην Ευρώπη, σύμφωνα με πληροφορίες της κυπριακής εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Η Κατερίνα Στικούδη την Κυριακή στο Ντίσσελντορφ


Ο Νίκος Μακρόπουλος την Κυριακή στο Esslingen


O ISIS έχει εκπαιδεύσει πάνω από 400 μαχητές για επιθέσεις στην Ευρώπη

Πάνω από 400 μαχητές για επιθέσεις στην Ευρώπη φέρεται να έχει εκπαιδεύσει το Ισλαμικό Κράτος σύμφωνα με όσα μεταδίδει το AP. Ο ISIS φέρεται να δημιουργεί στην Ευρώπη δίκτυα μαχητών, όπως εκείνα των επιθέσεων του Παρισιού και των Βρυξελλών.

Φινλανδία- Ρωσία κλείνουν τη διαδρομή της Αρκτικής για τους μετανάστες

Η Φινλανδία ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έχει υπογράψει με τη Ρωσία συμφωνία για την απαγόρευση της διέλευσης μεταναστών στα βόρεια σύνορα, κλείνοντας μ’ αυτό τον τρόπο τη διαδρομή της Αρκτικής.

2ος χορός νεολαίας Συλλόγου Ποντίων Μονάχου


Καμπανάκι από τη Moody's για την Deutsche Bank

Το ενδεχόμενο υποβάθμισης του αξιόχρεου της γερμανικής τράπεζας Deutsche Bank εξετάζει ο αμερικανικός οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's διαπιστώνοντας κινδύνους για την κερδοφορία της τράπεζας και για τα σχέδια μείωσης του κόστους της.

Επιβεβαιώθηκε κρούσμα της νόσου των "τρελών αγελάδων" στη Γαλλία

Το υπουργείο Γεωργίας της Γαλλίας επιβεβαίωσε σήμερα ότι ένα κρούσμα σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας των βοοειδών, που είναι γνωστή επίσης ως νόσος των "τρελών αγελάδων", εντοπίστηκε στην περιοχή των Αρδενών, στη βορειοανατολική Γαλλία.

Η Πολωνία αρνείται να δεχθεί μετανάστες μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες

Η Πολωνία δεν προτίθεται να υλοποιήσει το πρόγραμμα μετεγκατάστασης των προσφύγων που έχει συμφωνήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα η πρωθυπουργός της χώρας Μπεάτα Σίντλο.