Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Κατερίνα Στανίση και Νίκος Μακρόπουλος στο Bad Cannstatt


Spiegel: Ελληνική χρεοκοπία τον Μάρτιο;

Δυσκολίες στην εξυπηρέτηση των χρεών της θα αντιμετωπίσει ήδη στα τέλη Μαρτίου η Ελλάδα, σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΔΝΤ που επικαλείται το Spiegel
Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στην εξυπηρέτηση των χρεών της ήδη στα

Πέντε νεκροί από την κακοκαιρία στην ΙταλίαΤο κύμα κακοκαιρίας, που πλήττει τις τελευταίες ώρες ολόκληρη την Ιταλία, είχε συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι.

Ένας γεωργός πενήντα ενός ετών καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου στην πόλη Τζόια Τάουρο της Καλαβρίας. Ένα παιδί οκτώ ετών τραυματίσθηκε, επίσης από πτώση δέντρου, και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Ρηγίου της Καλαβρίας.

Λευκωσία: Άφαντη παραμένει η Άντρη Κωνσταντίνου

Εξακολουθεί να ελλείπει από το σπίτι της, από τις 23 Φεβρουαρίου, 2016, η Άννη Κωνσταντίνου, 47 ετών, από τη Λευκωσία.
Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.65 μ., έχει κόκκινα μαλλιά και κατά την αναχώρησή της από το σπίτι

Αφιέρωμα στον Παντελή Παντελίδη από νυκτερινό κέντρο στο Βερολίνο


Αυστρία: Πέντε εκατ. ευρώ βοήθεια για τους πρόσφυγεςΤο ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ σε βοήθεια, θα διαθέσει η Αυστρία για την περίθαλψη προσφύγων στην αποκαλούμενη Διαδρομή του Αιγαίου, μεταξύ Λιβάνου και Ελλάδας και η σχετική εισήγηση θα κατατεθεί προς έγκριση την Τρίτη, στην εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης συνασπισμού Σοσιαλδημοκρατών και συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, όπως αναφέρεται σε αποψινή ανακοίνωση του αυστριακού Υπουργείου Εξωτερικών.

Mήνυμα στήριξης στην Ελλάδα από τον πάπα Φραγκίσκο

Στην προσφυγική κρίση, με μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης προς την Ελλάδα, αναφέρθηκε ο πάπας Φραγκίσκος, μιλώντας πριν από λίγο στους πιστούς που έχουν γεμίσει την πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Πιο αναλυτικά ο Αργεντινός πάπας τόνισε: