Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ζητείται άτομο για καθαριότητα σε γυράδικο στο Duisburg

Ζητειται ατομο για καθαριοτητα σε imbiss...περιοχη duisburg-homberg....τηλ...01704199948

Ο Ζαφείρης Μελάς στο Ludwigshafen


Ημερίδα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και παρουσίαση Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού»στο Ντύσσελτορφ

Ημερίδα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και παρουσίαση Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού»στο Ντύσσελτορφ της Γερμανίας
Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016, 16:00 με 19:00

Το Omogeneianews τώρα και σε Blog !

Ξεκινήσαμε δειλά δειλά. Με έδρα το Τύμπιγκεν της Στουτγκάρδης, στη Γερμανία, φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε ένα δυναμικό φάρο ενημέρωσης του απόδημου ελληνισμού. Τόσο στην Γερμανία, όσο και στην Αμερική, την Αυστραλία, τη Μεγάλη Βρετανία, τον Καναδά, την Κύπρο  και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ελληνική κοινότητα Λιέγης κόβει τη βασιλόπιτά της


Ζητείται ανδρόγυνο για κουζίνα στο ΦράιμπουργκΓεια σας ζητείται ανδρόγυνο για κουζίνα στην περιοχή του Φράιμπουργκ Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 07633 16766


Ζητείται άτομο για κουζίνα στην περιοχή της Βρέμης

Ζητείται άτομο για κουζίνα στην περιοχή της Βρέμης. Να έχει εμπειρία σε τηγάνια ή/και γκριλ.Ωράριο απογευματινό, μισθός ικανοποιητικός, ασφάλεια. Για περισσότερες πληροφορίες: Νίκος 017630630803

"Έλληνες στη Γερμανία" -Μια ενδιαφέρουσα σελίδα στο facebook

Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα δυναμική σελίδα στο facebook που εξυπηρετεί του χιλιάδες έλληνες της Γερμανίας και όχι μόνο.

Μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ και να κάνετε και Like φυσικά !

Ο εορτασμός της Βασιλόπιτας στο Παρίσι

Για μια ακόμη χρονιά το 'εθιμο της Βασιλόπιτας γιορτάστηκε με λαμπρότητα στο Παρίσι από την Ελληνική Κοινότητα Παρισιού και περιχώρων και την Κυπριακή Κοινότητα Γαλλίας.
Οι πρόεδροι Σέτα Θεοδωρίδου και Ευαγόρας Μαυρομμάτης καθώς και τα μέλη των Διοικητικών τους Συμβουλίων υποδέχθηκαν τα μέλη που εκατοντάδες κατέκλυσαν το Ελληνικό Σπίτι, έδρα των Κοινοτήτων. 

Ο Ελληνικός Φοιτητικός Σύλλογος Ζυρίχης κόβει την πίτα του μετα μουσικής !

Ο Ελληνικός Φοιτητικός Σύλλογος Ζυρίχης σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στις 26/2 ημέρα Παρασκευή στο Valmann bar & club. Η κοπή θα πραγματοποιηθεί από τις 21.00- 22.00 και όσοι παρευρεθούν θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν το φλουρί που θα δίνει ένα δώρο έκπληξη. Επίσης την ίδια ώρα θα υπάρχει aperitif με δωρεάν μπύρα ή prosecco. 

Δ’ ΕΛΛΗΝΟΪΤΑΛΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 2016

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος προωθεί το πρόγραμμα σε συνεργασία με τα Ελληνικά και Ιταλικά Σχολεία που συμμετέχουν, υπό την Αιγίδα των δημοσίων αρχών και τοπικής αυτοδιοίκησης των τόπων προέλευσης, με την αναμενόμενη και φέτος συμπαράσταση των αντίστοιχων Υπουργείων Παιδείας, αναγγέλλει τη δημόσια εκπαιδευτική εκδήλωση με τον ετήσιο

Ο Γιώργος Τσαλίκης στι; 7/2 στην Κολωνία