Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Αντιμέτωπη με νομικές διεκδικήσεις μετόχων η Volkswagen

Δεκάδες μεγαλομέτοχοι της Volkswagen σχεδιάζουν να κινηθούν νομικά κατά της αυτοκινητοβιομηχανίας, προσφεύγοντας σε γερμανικό δικαστήριο και διεκδικώντας αποζημίωση για τη βουτιά που κατέγραψαν οι μετοχές της λόγω του σκανδάλου με τις παραποιημένες τιμές ρύπων.

Νέο φάρμακο κατά της θρόμβωσης-Συμμετοχή Ελληνοαμερικάνου επιστήμονα

Μια νέα δραστική αντι-αιμοπεταλιακή ουσία που εμποδίζει γρήγορα τον σχηματισμό θρόμβων στην κυκλοφορία του αίματος, χωρίς να αυξάνει τον κίνδυνο για αιμορραγία, δοκίμασε ένας ελληνο-αμερικανός επιστήμονας. Το φάρμακο δοκιμάσθηκε με επιτυχία σε ασθενείς που κάνουν αγγειοπλαστική και άλλες παρόμοιες καρδιολογικές επεμβάσεις.

Εκκενώθηκαν σχολεία στη Βρετανία λόγω απειλής για βόμβα

Οι χιλιάδες μαθητές των σχολείων απομακρύνθηκανμε ασφάλεια, υπό την επίβλεψη του προσωπικού - Η αστυνομία αναζητά το άτομο που πραγματοποίησε τα απειλητικά τηλεφωνήματα

Καθηγήτρια είχε σχέση με μαθήτριά της στη Νέα Ορλεάνη

Σε σχολείο των οργίων φαίνεται ότι είχε μετατραπεί το γυμνάσιο Ντέστρεχαν της Νέας Ορλεάνης, μετά τη σύλληψη και τρίτης καθηγήτριας για σeξουαλική σχέση με μαθήτρια.
Η 26χρονη Κίμπερλι Νακίν συνελήφθη, όταν έγινε γνωστό ότι διατηρούσε λεσβιακή σχέση με 16χρονη

Μαθήτρια έπεσε από το μπαλκόνι για να γλυτώσει το bullying

Συγκεκριμένα, ''βουτιά'' στο κενό έκανε η μαθήτρια από την Ιταλία, επειδή δεν άντεχε το bullying που δεχόταν συστηματικά.
Το 12χρονο κορίτσι πριν πηδήξει από το μπαλκόνι δευτέρου ορόφου, άφησε δύο συγκλονιστικά σημειώματα.  Ένα προς τους γονείς της και ένα προς τους συμμαθητές της, που έλεγε: «Τώρα θα είστε ευχαριστημένοι»!

Δήλωση του Ιμάμη της Κολωνίας: Δεν φταίνε οι Μουσουλμάνοι που βιάζουν


Ο ιμάμης Sami Abu-Yusuf. στο τζαμί Al-Tawheed της Κολωνίας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό REN TV για τα γεγονότα των ομαδικών βιασμών από μουσουλμάνους εξήγησε για αυτό δεν φταίνε οι μουσουλμάνοι αλλά το προκλητικό ντύσιμο των γυναικών και το άρωμα που χρησιμοποιούν.