Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ελληνόπουλα της Ρωσίας ζωγράφισαν την Ελλάδα τους


Πώς φαντάζονται τα Eλληνόπουλα της Ρωσίας την Ελλάδα, την οποία ενδεχομένως τα περισσότερα δεν την έχουν αντικρίσει ποτέ; Την απάντηση

Σύλληψη στο Λονδίνο για τον βιασμό και τη δολοφονία Ελληνοκύπριας το 1982!

Ενας άνδρας συνελήφθη στο Λονδίνο, ο οποίος σχετίζεται με τον βιασμό και την δολοφονία μιας 17χρονης Ελληνοκύπριας μαθήτριας το 1982 στο Βόρειο Λονδίνο. Το πτώμα της Γιαννούλας Γιάννη βρέθηκε από τους γονείς της στο σπίτι της στο Μπελσάιζ Παρκ τον Αύγουστο του 1982.

Το «Χάλκινο» μετάλλιο του CNRS σε Ελληνίδα για την επιδιόρθωση του DNA

Στην ερευνήτρια του IGBMC (Institut Génétique Biologie Moléculaire Cellulaire ) του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου, Εύη Σούτογλου, στις 20/11/2015, απονεμήθηκε βραβείο για το ερευνητικό της έργο στους κυτταρικούς μηχανισμούς επιδιόρθωσης του DNA.

Μεγάλη πορεία κατά των Μουσουλμάνων μεταναστών στη Λειψία

Χιλιάδες άνθρωποι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα ενός Αντι-Ισλαμικού κινήματος, συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα στη Λειψία, για να διαδηλώσουν κατά της μαζικής άφιξης προσφύγων στην χώρα, στον απόηχο των επιθέσεων στην Κολονία την Πρωτοχρονιά μεγάλο μέρος των οποίων οι αρχές αποδίδουν σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Τραγωδία στις Άλπεις

Τραγωδία σήμερα το μεσημέρι στις Γαλλικές Άλπεις και συγκεκριμένα στο θέρετρο Les Deux Alpes όπου τουλάχιστον δέκα μαθητές και ο συνοδός καθηγητής τους καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα την ώρα που έκαναν σκι, σε πίστα που ήταν κλειστή για το κοινό.