Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Έφυγαν από τα Φάρσαλα, πέτυχαν στη ΓερμανίαΔύο νέοι από τα Φάρσαλα ο Στέλιος Ζιάμας γεωπόνος 33 ετών, και ο Μιχάλης Γιαντσίδης πτυχιούχος πληροφορικής 33 ετών πριν από σχεδόν 1,5 χρόνο πήραν τη μεγάλη απόφαση να αφήσουν πίσω τους την Ελλάδα και να στήσουν το δικό τους κατάστημα ντελικατέσεν στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Με όπλο την ποιότητα των επιλεγμένων με αυστηρότητα προϊόντων έστησαν έναν όμορφο χώρο στο Ντίσελντορφ και κατάφεραν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον αρχικά και την ικανοποίηση στη συνέχεια του απαιτητικού καταναλωτικού κοινού της Γερμανίας και όχι μόνο, αφού πελάτες τους είναι Ιάπωνες, Γάλλοι κ.α.

Στο κατάστημα βρίσκει κανείς υψηλής ποιότητας εξειδικευμένα προϊόντα που εκπλήσσουν ευχάριστα τους πελάτες, οι οποίοι σιγά – σιγά αρχίζουν και μαθαίνουν τον πλούτο της ελληνικής φύσης και κουζίνας.

Ετσι οι Γερμανοί που μέχρι τώρα ήξεραν το γύρο, το σουβλάκι και το τζατζίκι, αρχίζουν και μαθαίνουν το λάδι, το μέλι, το κρασί, τα τυροκομικά της Ελλάδας, αλλά και τον τραχανά, το κριθαράκι, τα γλυκά του κουταλιού και πραγματικά ενθουσιάζονται.

Άλλωστε όπως λένε οι δύο τολμηροί Φαρσαλινοί η μεγάλη ικανοποίηση για αυτούς είναι ότι οι πελάτες έρχονται και ξαναέρχονται στο κατάστημα πλέκοντας το εγκώμιο για την ποιότητα των προϊόντων και την άψογη εξυπηρέτηση.

Αυτή τη στιγμή στο κατάστημα υπάρχουν περισσότερα από 500 είδη από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που είναι στο σύνολό τους πιστοποιημένα και επιμελώς ελεγμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου