Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Τραγικός θάνατoς για 5χρονο αγγελούδι στη Ρόδο«Εφυγε» τελικά το βράδυ του Σαββάτου, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Νοσοκομείου της Ρόδου, το 5χρονο αγοράκι που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο στην περιοχή του Φαληρακίου και είχε τραυματιστεί εξαιρετικά σοβαρά.

Το παιδί παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην 1.15 το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Εθνική οδό Ρόδου-Λίνδου στο Φαληράκι, έξω από το σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος», την ώρα που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Σύμφωνα με τo rodiaki.gr στο σημείο βρέθηκε γνωστός γιατρός του νησιού που του προσέφερε αμέσως τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφθασαν στο σημείο σε ελάχιστα λεπτά. Παρά την άμεση κινητοποίηση, δυστυχώς η κατάσταση του παιδιού ήταν εξαιρετικά σοβαρή.

Στο νοσοκομείο Ρόδου οι γιατροί διασωλήνωσαν το μικρό αγόρι και ξεκίνησε διαδικασία μεταφοράς του σε εξειδικευμένο νοσοκομείο των Αθηνών, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί καθώς το παιδί εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα (λίγο πριν τις 9 το βράδυ).

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διεξάγει η Τροχαία Ρόδου

ΡΟΔΙΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου