Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Freiburg: Μαθητές βρήκαν 30.000€ και τα παρέδωσαν στην αστυνομία


Παιδιά βρήκαν, στη διαδρομή για το σχολείο στο Gundelfingen στο Freiburg, 30.000€ και τα παρέδωσαν στην αστυνομία, ενώ προς το παρόν δεν έχει βρεθεί σε ποιον ανήκουν τα χρήματα.


Σύμφωνα με δηλώσεις της αστυνομίας, οι έξι μαθητές – ηλικίας 12 – 13 ετών – βρήκαν την Τετάρτη τα χρήματα σε δεσμίδες στο δρόμο, καθώς πήγαιναν στο σχολείο. Τα τέσσερα αγόρια και δύο κορίτσια παρέδωσαν τα χρήματα στην αστυνομία και εκεί ένας αστυνομικός τους συνέταξε ένα έγγραφο “συγνώμης”, αφού θα πηγαίναν αργότερα στο σχολείο, λόγω της έντιμη πράξης τους. «Υποθέτουμε ότι ο δάσκαλος, θα επαινέσει περισσότερο τα παιδιά και δεν θα τα κατηγορήσει», δήλωσε η αστυνομία.

Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί ο κάτοχος των χρημάτων. Οι ερευνητές δεν μπόρεσαν ακόμα να διευκρινίσουν αν πρόκειται για χρήματα ύστερα από εγκληματική ενέργεια, π.χ. από ληστεία ή αν θα τα έχασε κάποιος που πήγαινε π.χ. σε έναν συμβολαιογράφο. Όπως και να έχει, τα έντιμα παιδιά μπορούν να περιμένουν με χαρά μια καλή ανταμοιβή για την πράξη τους αφού ο κάτοχος θα πρέπει να πληρώσει αναλόγως, μόλις φυσικά βρεθεί.

http://www.allesgr.de/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου