Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Οι Έλληνες της Αιθιοπίας ζητούν πίσω τις περιουσίες τους
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ

Αγαπητοί Έλληνες εξ ΑιθιοπίαςΜετά αρκετούς μήνες αναμονής κάποιων νέων από το ΥΠΕΞ μας, χθες έλαβα ένα τηλεφώνημα από την υπεύθυνη του Τμήματος Β 6 , Πρέσβη Κυρία Αικατερίνη Δημάκη, η οποία ζήτησε, κατ εντολή του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΞ, να υποβάλομε, το συντομότερο, ακριβείς αξίες των περιουσιών.
Όπως αντιλαμβάνεστε για τις ιδιωτικές περιουσίες (δηλ. τα σπίτια, διαμερίσματα ή αποθήκες), χωρίς αντίστοιχους Ισολογισμούς (αν είναι εταιρείες) ή έγκυρα έγγραφα δαπανών, δεν είναι δυνατό να προσδιοριστούν τέτοιες αξίες.
Εκτός αυτού, όμως, οι περιουσίες που δεν εθνικοποιήθηκαν με τον Νόμο, σύμφωνα με το Μνημόνιο Αιθιοπίας-ΜIGA του έτους 2000, είναι επιστρεπτέες.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ:
Κατά την γνώμη μου, «ζητάμε πίσω τις ακίνητες περιουσίες μας» οι οποίες ήταν στην «τάδε» Διεύθυνση, με «τάδε» τίτλο ιδιοκτησίας (title deed) και «τόσων» τετραγωνικών μέτρων.
Γι αυτό, παρακαλώ, τους ενδιαφερομένους (βλέπε συνημμένους καταλόγους) να αποστείλουν επειγόντως «Το όνομα τους, το είδος της περιουσίας που διεκδικούν, την διεύθυνση (Κεμπελέ κλπ.), τα τετραγωνικά μέτρα του ακίνητου, τον αριθμό τίτλου ιδιοκτησίας», στη Διεύθυνση : Γ.Βαλασκατζής– Μ.Αλεξάνδρου 12 – Ν.Σμύρνη, Τ.Κ 171.22, ή στο e mail: geoval1937@gmail.com

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Με Φιλικούς Χαιρετισμούς

Γιώργος Βαλασκατζής
(τηλ. 210 94 20 425)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου