Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Εκλογές της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νότιας Αυστραλίας

Η Εφορευτική Επιτροπή που εξελέγη από τα μέλη της Κοινότητας κατά την τελευταία Ετήσια Γενική Συνέλευση της 6ης Νοεμβρίου 2016, γνωστοποιεί στα μέλη της Κοινότητας ότι οι υποψήφιοι για τις εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 4η Δεκεμβρίου 2016, από τις 9.00π.μ μέχρι 6.00μ.μ για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της διετίας των προσεχών δύο χρόνων, 2017-2018 είναι οι κάτωθι (κατά αλφαβητική σειρά):


α)       Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από 17 άτομα – σημειώστε ένα σταυρό (Χ) δίπλα στο όνομα του υποψήφιου της προτίμησής σας.
β)        Σε περίπτωση κατά την οποία ψηφίσετε λιγότερους ή περισσότερους των (17)      δέκα επτά το ψηφοδέλτιό σας θα θεωρηθεί άκυρο.
γ) Οποιοσδήποτε δεν μπορεί να παρευρεθεί προσωπικά να ψηφίσει λόγω ασθένειας θα πρέπει να αποταθεί εγγράφως προς την Εφορευτική Επιτροπή, για να του αποσταλεί ψηφοδέλτιο ταχυδρομικώς, όπως καθορίζει το σχετικό άρθρο του Καταστατικού.
δ) Τα μέλη τα οποία δεν πλήρωσαν τις καθυστερούμενες συνδρομές τους, μπορούν να καταβάλουν αυτές πριν τις εκλογές ή κατά την ημέρα των εκλογών.
ε) Τα μέλη τα οποία διαμένουν 30 ή περισσότερα χιλιόμετρα μακριά του Κεντρικού Ταχυδρομείου Αδελαΐδας και αδυνατούν να προσέλθουν στις κάλπες, παρακαλούνται να ενημερώσουν την Εφορευτική Επιτροπή, για να τους αποστείλει ψηφοδέλτιο στη διεύθυνση που διαμένουν και το οποίο θα πρέπει να επιστρέψουν προς την Επιτροπή όχι αργότερο της 6.00μ.μ. την ημέρα των εκλογών προς καταμέτρηση, αλλιώς θα θεωρηθεί άκυρο.
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο των δύο προσεχών χρόνων θα γίνουν την Κυριακή 4η Δεκεμβρίου 2016, στο St. Mary’s College, 253 Franklin Street, Adelaide ακριβώς απέναντι από την Εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου