Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Ηλικιωμένη κοιμόταν 7 μήνες σε πεζοδρόμιο στη ΛάρνακαΗ 88χρονη «Αντζέλα με τον παπαγάλο», όπως ήταν γνωστή στην ενορία της Σκάλας και την ευρύτερη περιοχή των Φοινικούδων και του κέντρου της Λάρνακας, συνήθιζε να κυκλοφορεί έχοντας πάντα έναν παπαγάλο στον ώμο. Τον περασμένο Απρίλιο όταν κουβάλησε έναν άθλιο καναπέ για να κοιμηθεί στο πεζοδρόμιο της Καλογερά, κάτω ακριβώς από το δίπατο σπίτι της, απάντησε στους σαστισμένους ανθρώπους που την ρώτησαν «γιατί;», ότι «δεν ήθελε να πεθάνει μόνη της και να μην την πάρει χαμπάρι κανένας».

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα στο «Φιλελέυθερο», αυτή ήταν η απάντηση της μέχρι χθες, κάθε φορά που τη ρωτούσαν.

Μία ώρα πριν ξηλωθεί το πρόχειρο υποστατικό της, λειτουργοί του Γραφείου Ευημερίας, την παρέλαβαν και πλέον θα φιλοξενείται σε χώρο στη Λευκωσία, όπου θα της παρέχεται η απαραίτητη φροντίδα.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρήθηκε όπως μεταφερθεί η «γιαγιά Άντζελα», καθώς η πρώτη φορά ήταν πριν μερικές βδομάδες, όταν οδηγήθηκε από λειτουργούς σε οίκο ευγηρίας στη Λάρνακα, ωστόσο κατάφερε να φύγει για να «πάει πίσω στους γάτους της».

www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου