Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Η Ελληνική φιλοξενία, στη 32η διεθνή έκθεση Τουρισμού, στην Colmar της ΓαλλίαςΤο 32ο Salon International du Tourisme et des Voyages , θα πραγματοποιηθεί 11 με 13 Νοεμβρίου στη Colmar της Γαλλίας. Oι διοργανωτές της έκθεσης από την “Colmar Expo SA” στοχεύουν σε αυτό το τριήμερο να πραγματοποιήσουν μια σειρά από δραστηριότητες που θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες μελέτες και αναλύσεις που αφορούν τον τουρισμό. Ενώ υπό τη στέγη του “Parc Expo Colmar” κάθε χρόνο επιτυγχάνονται μεγάλες συνεργασίες τουριστικών πρακτορείων.

Για τους παρευρισκόμενους της έκθεσης, αποτελεί μια σύντομη εμπειρία περιήγησης σε διάφορους πολιτισμούς ανά τον κόσμο, αφού φιλοξενούνται περίπτερα από πολλές διαφορετικές χώρες, τα οποία προβάλλουν μέσα από δώρα και μηνύματα τη πολιτισμική τους ταυτότητα. Το “Mon ami Grec” θα είναι εκεί προβάλλοντας τόσο τηv ελληνική ομορφιά, αλλά και την Ελληνική φιλοξενία.

Βασικός στόχος μας είναι, να υπενθυμίσουμε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλές ομορφιές και φιλόξενους κατοίκους. Επίσης στην έκθεση θα παρουσιαστεί η νέα πλατφόρμα του “Mon ami Grec”, η οποία σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να προσφέρει στο χρήστη, τη μέγιστη ταξιδιωτική εμπειρία που μπορεί κάποιος να αποκτήσει από το διαδίκτυο.

Ωστόσο τα πολυμέσα και τα εργαλεία του διαδικτύου, συνδυάζονται και λειτουργούν με τέτοιο τρόπο ώστε να συμβουλέψουν τον χρήστη σχετικά με το σχεδιασμό του ταξιδιού του, όπως θα έκανε ένας πραγματικός Έλληνας φίλος.

Στο 32ο Salon international Du Tourisme Et Des Voyages, μας δίνεται η ευκαιρία εκπροσωπώντας το Mon Ami Grec να τους δείξουμε μέσα σε λίγες μέρες ένα μικρό δείγμα της Ελληνικής φιλοξενίας και να τους προσκαλέσου με σε ελληνικούς προορισμούς για να αποκτήσουν την πλήρη εμπειρία που μπορεί να έχει ένας επισκέπτης στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου